Post voor Gio en Vanessa

Post voor Gio en Vanessa

Tijd voor post in Utopia! Dit keer heeft de postbode iets voor Vanessa en Gio.

Vanessa wordt vrolijk als ze de hoop brieven voor haar ziet. Er komen dan ook een aantal bewoners bij zitten om lekker mee te lezen. Vanessa wordt ook een beetje emotioneel van haar post. Ze besluit daarom zichzelf maar even terug te trekken in de slaapkamer. Daar kan ze in alle rust verder lezen. De post bestaat voornamelijk uit lieve woorden waardoor het nog moeilijker wordt om een keuze te maken. Langer blijven in Utopia of 31 december weg gaan? Ook is er nog een leuke mededeling, haar beste vriendin is oma geworden.

Gio krijgt van Laura de post overhandigd en is blij met wat hij ziet. Het is bom veel zegt Gio enthousiast. Patrick besluit om gezellig naast Gio te gaan zitten en vraagt of het goede post is. Gio zegt ja man, kerstkaarten en alles! Zo heeft hij een kaart van zijn opa en oma die ze zelf hebben gemaakt. Waarin het volgende staat:

“Lieve familie en vrienden,

Ook wij hebben de computer ontdekt, geen handgeschreven kaarten meer.

Wij wensen iedereen een super gezond nieuwjaar, met veel goede gezondheid, liefde en geluk.

Veel liefs.”

Gio vindt het f*cking mooi en leest nog rustig al zijn brieven door. Zo nu en dan laat hij nog eens iets hardop horen. Uiteraard kun je het nog even terug kijken via onderstaand filmpje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *