Utopiaan van het jaar al bekend?

Utopiaan van het jaar al bekend?

Terwijl Mark en Vanessa samen op de schaatsbaan actief zijn om alles in goede banen te leiden zijn een aantal bewoners al druk aan het speculeren over de Utopiaan van het jaar.

Het einde is in zicht en dat dringt dan ook steeds meer door bij de bewoners. Volgende week woensdag is het al kerst zegt Laura. En daarna gaan we door voor de Topie van het jaar maar wie zal het worden?!  Laura en Charlotte hebben het er ook even over. Ze hebben de zelfde mening het wordt elkaar gegund en het zal iemand worden die hier minstens twee a drie maanden zit. Maar Charlotte heeft ook al een t heorie in haar hoofd, ze denkt namelijk al te weten wie de Utopiaan van het jaar gaat worden. Ze baseert dit haar theorie door te kijken naar het aantal fans, de achterban en oud bewoners fans. Wie dat precies is wil ze nog niet kwijt. Echter zou ze het ook wel leuk vinden om zelf te winnen natuurlijk! Beide dames denken mochten ze de winnaar worden in tranen uit te barsten.

Ook Wilco is er maar druk mee bezig, hij gaat elke bewoner één voor één af om te vragen naar hun top 5. Colinda mag starten, zij kiest voor Gio, Laura, Nicoline, Joey en Ivan. Ook Patrick is aan de beurt en kiest voor Colinda, Gio, Nicoline, Laura en Charlotte. Gio wil er nog weinig over zeggen en geeft dus geen antwoordt op Wilco’s vraag. Nicole kiest voor Gio, Nicoline, Vanessa en Joey en op dat moment komt Ivan aangelopen.Wilco gaat alle bewoners af en zal uiteindelijk kijken wat de top 5 is. Hij zal dit later bekend gaan maken, zodra dit bekend is zullen we dit uiteraard vermelden in een nieuwsbericht!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *