Ivan en Wilco over doelen Utopia 2015

Ivan en Wilco over doelen Utopia 2015

Na speculaties over Utopiaan van het jaar praten Wilco en Ivan nog even over Utopia 2015. Er moeten namelijk doelen gesteld worden volgens Ivan.

Ivan zegt tegen Wilco, op het moment dat er nieuwe mensen binnen komen en we zoiets hebben van oké dit is de richting waarop we gaan. Zijn we het er niet helemaal mee eens zijn we flexibel genoeg om dit aan te passen. Zodat we een beetje een concessie kunnen maken. Wat we willen, waar we naar toe willen en wat een ander graag wil. Er moet iets vastgesteld zijn, als er straks weer mensen binnen komen en iedereen komt een beetje van ja wat nu. Als we de projecten hebben, de tekeningen en daar een duidelijk plan en lijn hebben. En gaande weg heb je ruimte zat om nog je eigen ding te gaan doen. Ja zegt Wilco je hebt hier ook alle ruimte voor je eigen ding. Je hebt hier tijd zat om na te denken over het nut van leven gaat Ivan verder. En wat je wil bijdragen en wat je droom is. Maar er is wel een verantwoordelijkheid. We hoeven niet hard te werken maar slim te werken. Iedereen heeft een verantwoordelijkheid en die zorgt ervoor dat deze ook nagestreeft worden. Als iedereen dat een beetje doet hoef je er niet heel de dag bezig mee te zijn. Dat is het hem antwoordt Wilco, iedereen moet het ook doen dat is het probleem. Dat krijg je dadelijk ook. Ivan zegt dat geld de nummer 1 motivatie om iemand ergens toe te zetten. Als mensen beloond werden voor hun inzet dat ze tien keer harder werken dan dat ze nu doen. Wilco vindt dat een beetje krom, dan krijg je hetzelfde als de maatschappij. Dit gaat perfect hoe het de pot in gaat, dan kunnen we dingen doen. Het is ook niet slecht zegt Ivan, je wilt ook beloond worden. Alleen wil jij het niet in geld maar in voldoening. Maar voor andere mensen zijn het meer excentrieke zaken, daar moet je dan op inspelen. Je weet dat geld iemand motiveert, waarom zou je dat dan niet doen? Wilco geeft een voorbeeld, Joey is al even bezig met het tattoo hok. Waarom kan dat niet in 3 weken? Daar hik ik dan een beetje tegen aan, ik ga het niet in mijn eentje doen. Dan ga je mensen demotiveren en doe ik bewust de dingen die hij vraagt. In Utopia 2015 moet straks wel iedereen mee helpen. Dat is zeker zegt Ivan, als we met 4 mensen dat tattoo hok gemaakt hadden was het al 3-4 weken klaar geweest. Maar ja als er geen motivatie is achter het doel van iets. Joey heeft de motivatie wel, maar de kennis van bouwen niet. Je moet door blijven denken aldus Wilco. En dat is het dus zegt Ivan, hij heeft er geen kennis en verstand van. Hij ziet te laat als hij iets nodig heeft. Wilco zegt al een paar keer tips te hebben gegeven aan Joey, maar dan wordt het niet gedaan. En dan heb ik zoiets van dan wacht ik wel totdat hij mij vraagt voor de elektra. Toen hij het vroeg heb ik het dan ook gelijk gedaan. Het lijkt alsof het steeds inzakt… Vervolgens volgt er een streamlock, zullen de heren verandering aan kunnen brengen tijdens Utopia 2015?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *