Een verrassing van Patrick voor Colinda

Een verrassing van Patrick voor Colinda

Patrick heeft een verrassing voor Colinda, dit om de strubbelingen van afgelopen week een beetje te laten vergeten. Zo had hij eerder al plannen toen hij een gesprek had met Vanessa. Vanavond is het dan zo ver, Patrick geeft zijn liefje een mooie verrassing.

Patrick rent met een bosje bloemen richting de loods en loopt gelijk door naar de keuken van Vanessa. Vervolgens gaat hij op tafel voor Colinda zitten en begint te vertellen. Lieve schat soms zeg ik dingen die ik beter niet had kunnen zeggen. En daarom krijg je deze bos van mij omdat ik heel veel van je hou. Dankjewel zegt Colinda en geeft snel een kusje. Ze zitten te eten dan mag je niet op tafel gaan zitten. Laura dacht dat het nog een stapje verder zou gaan. Ze dacht dat het een huwelijksaanzoek zou zijn! Colinda laat vervolgens vol trots de bos rozen zien en Laura vindt het erg lief van Patje. Het zijn ook mooie rozen! Colinda is ondertussen de rozen aan het uitpakken zodat ze een vaas in kunnen. Patrick zit met een big smile aan tafel en lijkt helemaal gelukkig. Daarna gaat het groepje wat er zit te eten nog even verder. Als de afwas gedaan moet worden besluit Patrick zijn vriendin Colinda mee te helpen. Patrick zit weer goed in zijn vel want zingt vrolijk kerst liedjes terwijl de afwas gedaan wordt.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *