Praten over de winnaar van Utopia

Praten over de winnaar van Utopia

De winnaar van Utopia komt steeds dichterbij, ook wel Utopiaan van het jaar genoemd. Er wordt volop gespeculeerd wie de geschikte winnaar zou zijn. Maar wat zou je nou doen als je zou winnen?

Laura, Mark en Charlotte hebben het er dan ook over, het zal een hele strijd worden aldus Charlotte. Echt heftig en volgens Laura wil iedereen wel winnen dus is het logisch dat je gaat strijden. Natuurlijk antwoordt Charlotte en denkt dat de mensen die het langst in Utopia zitten kandidaat zijn. Mark hoort het zo aan gelooft dat het ook tussen hen gaat. Charlotte denkt dat een heftige strijd wordt met Gio, Vanessa, zichzelf…. Maar Gio wordt ook gepromoot onderbreekt Mark, die pompen er tienduizend euro in. Ja zegt Charlotte die familie gaat helemaal los en volgens Mark valt er bijna niet tegenaan te boksen. Ook denkt Charlotte dat alle fans van Isabella op Gio gaan stemmen. Volgens Laura kan er nog veel het een en het ander veranderen. Buiten is totaal anders dan binnen. Ook telt hierbinnen alles maar 1 procent voegt Charlotte daaraan toe. Mark geeft aan dat hij niet op Gio zal gaan stemmen en Charlotte stemt ook niet op hem. Hij zal toch veel stemmen krijgen en dat is niet eerlijk. Mark wilde eerst 3 stemmen op 1 persoon zetten en Laura en Charlotte laten de stemmen vallen in hun groepje. Daarna gaat het groepje weer verder met wat ze aan het doen zijn. Het einde van het jaar begint steeds dichterbij te komen. Dit onderwerp zal ook steeds meer besproken gaan worden!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *