Charlotte wil zichzelf gaan promoten

Charlotte wil zichzelf gaan promoten

De stemronde komt steeds dichterbij, wie zal Utopiaan van het jaar worden? Charlotte wil daarom zichzelf gaan promoten en bespreekt haar plannen met Mark.

Charlotte zegt ze moeten stemmen op mij en Mark zegt dat hij ook een beetje promotie probeert te maken. Ik ga het niet doen zegt Charlotte, mensen vinden het helemaal niet leuk denk ik. Dat maakt toch niet uit zegt Mark het gaat niet om de mensen maar om jezelf. Zet er gewoon bij stem op Charlotte, toets één (?) klaar. F*cking grappig antwoordt Charlotte maar hoe kom ik aan zoveel geld. Mark antwoordt dan geef ik je wel wat geld, ik heb 70 euro in mijn potje. Dan vertelt Charlotte wat ze van plan is, ik wilde eigenlijk een spandoek laten maken maar wist niet dat die zo duur zijn. Ze wil haar foto erop met een tekstje erbij. Je moet gewoon een spandoek gaan maken antwoordt Mark. Dat ga ik echt doen zegt Charlotte, maar tegen niemand zeggen he. Dan gaan we lachen jongen, worden ze helemaal gek allemaal! Mark vraagt hoeveel de kosten zijn. Charlotte antwoordt dat ze verschillend zijn. Ook vertelt ze aan Vanessa wat ze van plan is. Ik ga een spandoek laten maken met stem op mij en een foto. Vanessa lacht en Charlotte zegt dat is toch mooi. Iedereen praat erover en heel stiekem. Dat is toch lachen? Ja antwoordt Vanessa met een lach.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. lida nagtegaal at 13:13

    Lot heeft wel in de gaten, dat ze nietzo hoog staat bij de kijkers anders doe je niet zo achterbaks en stiekum. En geen geld??????? waar betaald ze dan alles van. Mensen stem op nicoline, dat is de meest stabiele faktor in de groep.

  2. greet at 01:04

    lot moet niet zo een verbeelding hebben,bah stiekim gedoe, van mij direct er uit!!
    Wij stemmen niet op haar,moet er niet aan denken!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *