Een ijshockey clinic in Utopia

Een ijshockey clinic in Utopia

Er is een ijshockey clinic gaande in Utopia, de meeste bewoners zijn dan ook erg enthousiast. Er wordt beschermende kleding aangedaan voordat bewoners het ijs op gaan. Dit natuurlijk om ongelukken te voorkomen. Alle bewoners mogen mee doen en krijgen een mini ijshockey clinic verzorgd door ervaren ijshockeyers. Er staan mini goals op het ijs en er wordt een partijtje gespeeld. Niet iedereen doet mee, een aantal bewoners staan te kijken. Vanessa vindt het helemaal geweldig en doet enthousiast mee. Er zullen verschillende rondes gespeeld worden, niet iedereen past natuurlijk op de schaatsbaan. Wilco vindt dat er maar flink gemept wordt, zou hij ook mee doen? Ach de bewoners hebben in ieder geval een gezellige sportieve avond! En ook veel lol, er wordt heel wat af gelachen. Hieronder kun je de mini ijshockey clinic in Utopia terug kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *