Utopia fan mening van: Annette Wierda

Utopia fan mening van: Annette Wierda

Wij hebben een artikel gemaakt: Utopia mening van een fan daarin willen wij graag iedereen de mogelijkheid geven om zelf een eigen geschreven stuk in te sturen die wij dan zullen plaatsten in een artikel.

Vandaag plaatsen wij de mening van: Anette Wierda

De afgelopen weken kijk ik met enig verbazing naar Utopia, de mensen die er nu bijkomen zijn op zijn zachts gezegd wel erg vreemd. Patrick vindt ik echt een ongeleid projectiel,hij tiert en scheld er maar op los. Vooral als hij zijn zin niet krijgt of als iets niet gaat zoals hij het wil . Hij brult dan ” dit is niet wie ik ben” of hij brand Colinda volledig af terwijl hij zegt zoveel van haar te houden. Die man is niet goed in zijn bovenkamer en lijkt mij ook nog wel een gevaarlijk figuur. Voor de jonge kijkers is hij ook geen goed voorbeeld als vader , je zal hem maar als vader hebben. Wilco is net zo een vreselijk persoon ,achterbaks ,hielenlikker ,onberekenbaar en volgens mij ook gevaarlijk. Het kan volgens mij nog wel een keer goed fout gaan tussen Wilco en Patrick ,maar dat zal denk ik wel de opzet zijn van de regie van dit programma.Chris is ook een geval apart, hij lijkt ook niet helemaal zuiver in zijn hersenpan met zijn rare acties. Charlotte en Laura zijn stokers die mag ik allebei niet, mogen van mij direct vertrekken. De rest gaat wel maar Utopia 2015 had van mij niet gehoeven, het is leuk geweest en laat het daarbij. Vanessa mag Utopiaans van het jaar worden , dat verdiend zij.

Wil jij ook graag jouw mening insturen, dat kan via onze contact pagina.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *