Nicoline emotioneel en zenuwachtig

Nicoline emotioneel en zenuwachtig

Nicoline heeft gisteren avond een moeilijk momentje gehad. Ze was emotioneel en bleek ook zenuwachtig te zijn. Morgen organiseert ze namelijk haar eigen lezing en dat brengt wat zorgen met zich mee. Ivan en LauraB bieden troost en gaan het gesprek aan.

Nicoline zal een Utopia academie houden die alleen draait om haar, er zal dus geen andere deskundige aanwezig zijn om te helpen. Omdat Charlotte een feestje wilde houden omdat ze nog 16 dagen in Utopia zullen verblijven wordt het oefenen een beetje bemoeilijkt… Ivan ziet dat er iets aan de hand is en gaat dan ook met Nicoline in gesprek. Hij vraagt aan haar hoe het gaat. Nog niet goed antwoordt Nicoline. Ivan probeert de boel een beetje positief te brengen. Het komt wel goed jou kennende, mijn intelligente vriendin. Vervolgens legt Nicoline haar hoofd op Ivans schouder en vraagt of er vanavond echt een feestje gevierd zal worden. Ivan geeft geen antwoord en Nicoline vraagt het nogmaals. Ivan antwoordt Charlotte wil een feestje houden omdat het nog 16 dagen Utopia is voor sommige bewoners. Twee dagen geleden hebben we al gedronken als een motherf*cker. En daarvoor werd er ook al gedronken. En nu willen ze nog meer drinken! Nicoline vindt het een beetje idioot, ze hoeven toch geen smoes te bedenken om te drinken? Ze drinken al iedere dag één fles wijn op de slaapkamer.

Ook LauraB komt er even bij zitten en dan begint Nicoline zachtjes te snikken. LauraB is vast beraden om het feestje te verplaatsen. Dan laten we het gewoon lekker zitten meis, morgen is het jouw dag! Nicoline antwoordt je kunt niet de mening van één iemand aan de rest opleggen. Als Charlotte uiteindelijk ook van een droevige en zenuwachtige Nicoline hoort besluit ze naar haar toe te gaan. Ze zegt zich er wel een beetje lullig over te voelen, wat moet ik er nu mee? Uiteindelijk wordt er afgesproken dat de dames die willen feesten maar in het kantoor gaan zitten. Probleem opgelost toch?!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *