De academie van Nicoline

De academie van Nicoline

Gisteren was de academie voor Nicoline. Ze was erg zenuwachtig en werd hier zelfs emotioneel door. Na veel oefenen is het dan toch gelukt! De avond was een groot succes te noemen. De loods zat redelijk vol met bezoekers die interesse hadden in de academie. Het onderwerp vrijheid stond centraal en werd dan ook veelvuldig behandeld. Nicoline presenteert mooi en er worden verschillende onderwerpen die met vrijheid te maken kunnen hebben besproken. Dit alles met een mooie dia voorstelling. Het publiek was enthousiast en een bezoeker bedankt haar zelfs en zet haar in de spotlights. Nicoline heeft het ook als positief ervaren. Hieronder kun je delen van de academie terug kijken. Goed bezig Nicoline!

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *