Naomi wederom in tranen over uiterlijk

Naomi wederom in tranen over uiterlijk

Naomi heeft wat problemen met haar huid, ze heeft daarvoor een advies gekregen om tijdelijk geen make-up te gebruiken. Naomi is erg onzeker en barste daarom in tranen uit, vandaag deed ze dat wederom.

Michelle de dermatoloog die vorige week op bezoek kwam had een oplossing voor de huid van Naomi. Geen make-up gebruiken en allerlei cremes smeren die goed zijn. Vandaag krijgt ze bezoek van Miranda om te kijken of er al enige voortgang geboekt is. Zodra Miranda er is zoeken de twee een rustig plekje op. Daar vertelt Naomi erg onzeker te zijn over haar uiterlijk. Ik kan wel huilen als ik dit zie voegt ze eraan toe. Miranda vindt dat Naomi zich niet zo onzeker moet voelen. De vorderingen die nu geboekt zijn zijn echt  goed te noemen. Ook heeft ze nog een tip om dit goed naar voren te laten komen, leg het accent meer op je ogen. Dan wordt de make-up tas van Naomi nog even nagekeken wordt om te kijken welke middeltjes ze wel of niet mag gebruiken gaan de twee aan de slag. Miranda leert Naomi op een natuurlijke manier zich op te maken. Met zo weinig mogelijk producten die niet slecht zijn voor de huid. Naomi lijkt erg dankbaar door deze tips en vindt het fijn dat ze deze gekregen heeft. Maar hoelang zal het nog duren voordat Naomi niet meer zo onzeker is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *