Een geslaagd kerstdiner

Een geslaagd kerstdiner

Gisteren stond natuurlijk het kerstdiner centraal georganiseerd door Vanessa. Zij zou koken voor 100 mensen die langs kwamen in Utopia. Echter hoefde ze niet alleen te koken, er werd een heuse chef-kok ingeroepen om een hand je te helpen. Echter viel dat bij Vanessa niet helemaal goed. Nadat ze zich hersteld had werd ging ze dan ook gewoon verder.

Wesely de chef-kok hielp mee met van alles en nog wat, om zo alles snel en soepel te laten verlopen. Zo werden de borden alvast opgemaakt. De gasten kregen van alles te eten zo was er een salade, tomatensoep en natuurlijk het hoofdgerecht. Het hoofdgerecht bestond uit. aardappel toefjes, boontjes omhult in spek, rode kool met een stoofpeertje en vlees. Ook was er na het hoofdgerecht nog van alles te eten, zo werd er een lekker kaasplankje geserveerd. En daarna als afsluiting ijs! De bewoners hielpen mee met het serveren van de gerechten en het is dan ook allemaal soepel verlopen. Ook wordt er voor muziek gezorgd er was een allrounder die van alles zong en bespeelde. De sfeer was zelfs zo goed dat er een huwelijksaanzoek gedaan is! Gelukkig zei ze ja :). Wat later op de avond bedankt Vanessa iedereen maar ook Gio. Ondanks het feit dat ze in het begin niet blij was met een chef-kok lijkt ze daar toch een  beetje op terug te komen. Na het woordje van Vanessa was de avond nog niet voorbij. De stoelen en tafels werden aan de kant geschoven en was het tijd om in beweging te komen. Een aantal ballroom dansers geeft namelijk les aan de bezoekers. Ook komt er nog een zanger die eerder opgetreden heeft in Utopia. Hij zou nog een liedje voor de Utopianen maken en dat is inmiddels gelukt. Uiteraard droeg hij die even voor. Kortom het was een gezellige geslaagde avond. Hieronder kun je wat filmpjes terug kijken om een indruk te krijgen.

 

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *