Leiding kapot in de loods

Leiding kapot in de loods

Vanmorgen is Vanessa natuurlijk aan het opruimen geslagen, na een geslaagd kerstdiner. Echter liep ze als snel tegen een probleem. Het water liep niet weg, Wilco wordt er bij geroepen en al snel is duidelijk wat er aan de hand is.

Wilco heeft namelijk het vermoeden dat er gister behoorlijk wat vet door de leidingen is gespoeld. Vanessa kan zich hier wel in vinden en Wilco besluit op zoek naar de kern van het probleem. Na alles gecheckt te hebben heeft hij het probleem gevonden, een gesmolten slang door het teveel gebruiken van heet water. Dit in combinatie met het vet wegspoelen heeft voor dit probleem gezorgd.Vanessa besluit na deze diagnose maar weer in bed te kruipen. Terwijl Wilco alles nog maar eens bekijkt ziet hij wel een voordeel alle slangen moesten toch vervangen worden. Maar er is ook een nadeel… Ze hebben op dit moment niet de juiste spullen in huis, er zal nu naar een tijdelijke oplossing gezocht moeten worden. Wanneer Gio n een belletje heeft gepleegd blijkt dinsdag pas alles geleverd te kunnen worden.De keuken van Vanessa is nu dus enkele dagen onbruikbaar en dat terwijl het kookvertrek twee weken terug nog een 8.6 scoorde volgens de keuringsdienst van waarde. Natuurlijk komt alles goed, alleen zal dit enkele dagen duren en zoekt Wilco naar een tijdelijke oplossing. Nu maar hopen dat er niet nogmaals een onverwachte controle op de keuken van Vanessa komt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *