Wilco geeft Naomi advies

Wilco geeft Naomi advies

Het is een extreem rustige dag in Utopia, daarom gaan we maar even terug naar vanmorgen. Toen hebben Wilco en Naomi een gesprek gehad op bed.

De twee hebben een gesprek over wat Naomi zou willen doen in Utopia. Naomi ligt nog op bed omdat ze met een spierziekte kampt. Hierdoor wordt alles ook lastiger. Het mee helpen met grote evenementen die plaats vinden in Utopia worden voor haar als pijnlijk ervaren. Je moet voor jezelf een rekensommetje maken. Als er een event is doe je de dag ervoor niet zoveel en dan overleg je dat met de rest, adviseert Wilco. Maar voor jezelf zorgen in het bijzijn van 15 andere mensen is moeilijker dan gedacht. Dat moet je ook wel leren hoor! Naomi neemt het advies ten harte en zal er dan ook rekening mee houden. Ze wil binnenkort gaan kijken voor een lippenstift lijn. Zou het haar lukken om iets binnen Utopia op te kunnen zetten?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *