Je moet Chris niet onderschatten

Je moet Chris niet onderschatten

De Utopiaan van het jaar? Wie zou het gaan worden? Deze keer hebben Nicole, Nicoline en LauraB het erover. In het bijzonder komt mede bewoner Chris naar voren.

Onderschat Chris niet, hij is een stuk slimmer dan je denkt zegt Nicole tegen haar gesprekspartners. LauraB is het daar zeker mee eens, maar Nicole vult daarbij wel hij komt soms alleen heel traag en sloom over.LauraB vindt dat Chris erg observeert en veel minder deel neemt. Wel heeft hij een hele goede visie. Ja het komt alleen zo beroerd uit zijn waffel antwoordt Nicole met een lach. Nicoline die het van een andere kant bekijkt vindt Chris best wel idealistisch. Hoe hij Utopia voor zich ziet is anders dan dat je denkt. Dat Chris een aparte man is klopt zeer zeker. Het ene moment helpt hij verschillende bewoners met hun projecten. Maar aan de andere kant gooide hij wel een steen door de autoruit van Gio. Zou Chris nog meer trucjes uithalen om stemmen voor zich te winnen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *