Spanningen tijdens massage in Utopia

Spanningen tijdens massage in Utopia

Alle bewoners hebben een spirituele massage mogen ondergaan. Je zou zeggen dat je er ontspannen van zou raken, echter was dat bij Nicole en Ivan wat minder…

Ivan en Nicole komen naast elkaar op de massagetafel terecht. De masseuse vraagt aan het stel of ze hun energie mogen koppelen, omdat jullie als stel in Utopia leven? Waarop Ivan antwoordt je kunt maar beter de boel loskoppelen. Op dat moment wordt de massage maar doorgezet en wordt er geen energie van elkaar gekoppeld. Als de massage erop zit is Nicole zichtbaar blij dat het erop zit. Ze loopt daarna naar LauraB om haar verhaal even te vertellen. Het was f*cking akward aldus Nicole. Ivan zei dat ze de boel maar beter los konden koppelen. LauraB reageert verbaasd meen je niet meis! Ik zou toch met hem gaan praten… Echter heeft Nicole andere plannen en gaat verder met tekenen waar ze eerder mee bezig was. Zou Nicole nog met Ivan gaan praten of laat ze het hierbij?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *