Mattie van Charlotte overleden

Mattie van Charlotte overleden

Binnen Utopia maak je natuurlijk niet alles even goed mee. Het nieuws lezen de bewoners bijvoorbeeld via de krant. Behalve als het over het programma Utopia gaat, dan wordt het gecensureerd. Ook Charlotte leest wat in de krant, het blijkt om een overlijdensbericht te gaan…

Charlotte bladdert wat door de krant en komt dan de overlijdensberichten tegen. Ze leest daar iets en zegt dan er is een mattie van mij overleden! Ik zweer het het staat gewoon in de krant! Om het voor de zekerheid nog even te checken neemt Charlotte de krant beter voor zich. Het is gewoon echt, ik zweer het! Ik heb met hem nog keihard gaan stappen voordat ik naar Utopia ging. Mark hoort waar Charlotte het over heeft en is wel benieuwd waaraan de mattie van Charlotte overleden is. Dat weet ik niet antwoordt Charlotte, dat staat er niet bij. Charlotte kan het nieuws maar niet geloven, wat is dit dan?! Charlotte is het blijkbaar alweer snel vergeten en gaat er niet veel langer over door. Al snel gaat het gesprek over haar armbandjes. Mark is wel benieuwd hoeveel ze er gisteren verkocht heeft.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *