Ivan negeert Nicole

Ivan negeert Nicole

Het loopt allemaal niet zo lekker, de relatie tussen Ivan en Nicole. En hun relatie is inmiddels ook voorbij. En Ivan laat geen reactie horen, hij negeert haar. Nicole heeft er lang over nagedacht en daarom besloten al haar irritaties maar eens op papier te zetten. Deze brief heeft ze aan Ivan gegeven maar heeft nog steeds geen reactie gehad.  Daarom besluit Nicole ten einde raad in gesprek te gaan met LauraB.

Nicole vertelt dat ze een brief geschreven heeft Ik heb gewoon m’n gevoel opgeschreven. Dat ik het rottig vindt dat hij strugglet met dingen maar dat dat voor mij net zo goed geldt. En dat ik dat niet cool vindt. Maar ook dat ik een beetje jaloersig werd enzo. En nu gaat hij dus expres tussen Nicoline haar tieten zitten. Dat vind ik f*cking respectloos, echt waar. Ik word hier echt héél verdrietig van. Ik heb nu gewoon het idee dat hij me keihard uitlacht gewoon. Iedereen kip geven behalve mij, dat soort dingen. Snap je wat ik bedoel? Ik vind het f*cking respectloos. Volgens LauraB kan dit niet zo door blijven gaan, Ivan komt er vast wel op terug. Dat kan niet anders! Ik zou tot die tijd hem gewoon even blijven ontwijken. Nicole antwoordt dat dat wel een beetje moeilijk is. Ik kan me wel gaan verstoppen in mijn kamer maar ja… Ik heb ook nog nooit gehad dat deze dingen mij niet zoveel doen. LauraB antwoordt nee maar ja je geeft hier wel meer dingen langzaamaan een plekje die je voorheen niet goed kon plaatsen. Dus het is logisch dat zulke emoties overmannen. Het is in deze setting ook doodeng om je gevoelens te uitten, nu kijken er mensen mee en dat is niet fijn. Ik snap het niet het is zo’n lieve fijne vent, ik begrijp niet waarom hij zo doet. Ik heb wel op zitten letten toen hij die brief las. Hij leek geraakt te zijn maar zei er verder niets meer over. Misschien zijn het mannen, die walsen er maar overheen. Volgens Nicoline geeft ze nu de voorzet en LauraB snapt het echt niet. Ze kan zich niet voorstellen dat ze Nicole zou willen kwetsen. Ik denk eerder dat hij in een tweestrijd zit. Het lijkt wel alsof hij het expres doet, en zich expres van zich af duwt. Wees dan gewoon duidelijk antwoordt Nicole. LauraB geeft Nicole een knuffel en zegt dat ze het super goed gedaan heeft. Het heeft alleen zo weinig opgeleverd volgens Nicole. Zou Ivan er nog op terug komen? Of zou hij Nicole daadwerkelijk volledig gaan negeren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *