De confrontatie tussen Ivan en Nicole

De confrontatie tussen Ivan en Nicole

Eerder deze dag heeft Nicole een brief geschreven met haar gevoelens over de beëindiging van haar relatie met Ivan. Ze heeft dit toen besproken met LauraB omdat ze helemaal geen reactie van Ivan heeft gehad. Echter hebben de twee zojuist met elkaar gesproken. Hieronder lees je hoe hun confrontatie gelopen is.

Nicole begint gelijk het gesprek en zegt tegen Ivan, ik wil gewoon niet dat het over is tussen ons…  Ze mist Ivan, en ze mist haar maatje. Maar Ivan lijkt de boot af te houden. Als het aan mij lag was het ook nooit over geweest. Ik ben iemand die niet wegloopt voor z’n problemen maar een oplossing zoekt. En die oplossing heb ik je vorige week verteld. Hij doelt op het feit dat ze voortaan maar eens apart moesten gaan slapen. Ze hebben nooit seks gehad maar hij voelt zich niet fijn om het feit dat andere bewoners dat wel hebben.  Ik heb het idee dat ik in één grote orgie ben beland. Hoe kan ik zeggen dat het me dwarszit als ik er zelf net zo hard aan meedoe? Ik loop één kamer in, daar liggen twee oudjes te seksen. Ik loop een andere kamer in, daar liggen nog twee oudjes en twee lesbo’s te seksen. En dan in mijn eigen kamer liggen er twee te wachten tot iedereen slaapt zodat zij ook kunnen beginnen. Maar ik erger me daar ook aan hoor antwoordt Nicole. Maar toch vond ze het erg om ‘uit bed’ te worden gestuurd. Ik voelde me zo k*t hoe jij dat zo zei. Het is een van de weinige momenten dat we echt samen zijn. Daarna valt er een stilte en uiteindelijk zegt Ivan  ik zei dat niet met voorbedachte rade. Ik dacht alleen hoe kan je dat zeggen als je het zelf doet? Niks hoeft anders te zijn, maar voor jou was het het ene of het andere extreme. Ik wil je gewoon tekort schieten, ik vind het gewoon oneerlijk tegenover jou.

Het is niet dat je me tekort schiet antwoordt Nicole. Ik denk dat ik me dingen teveel aantrek op het moment. En wat ik doe is dat ik niet naar je toekom als ik daar last van heb en dat die dingen zijn gaan opstapelen. En dat ik nu gewoon niet weet waar ik naartoe moet. Ivan geeft vervolgens aan dat hij zich niet zeker voelt over dat wat hij binnen de poorten presteert. En door Nicoles reactie op het apart slapen vroeg hij zich af of het gevoel wel wederzijds is. Tja, dat is dus wel degelijk zo. Uiteindelijk loopt het stel een rondje, nemen een kijkje in Ivans vijver en roken een sigaret. Voor ze naar binnen gaan drukt Nicole een paar dikke zoenen op de mond van Ivan. Ik ben heel erg verliefd op je en ik ben een domme trut. ’s Avonds gaan we even knuffelen en kletsen als het licht uit is, want dan vind ik het makkelijk om met haar te praten. En dan ga ik naar mijn eigen bed. Ivan lach en zegt beslis jij dat voor mij? Ja, dat heet een compromis sluiten, zegt Nicole vastbesloten. Uiteindelijk lijkt het weer goed te zijn tussen de twee, maar zal er weer een “relatie” ontstaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *