Gaby heeft moeite met de markt op zondag

Gaby heeft moeite met de markt op zondag

Gaby heeft moeite met de Utopia markt op zondag, het is namelijk een rustdag. Patrick gaat het gesprek met haar aan.

Patrick biedt wel een oplossing, je zou het ook kunnen combineren. Colinda heeft straks een huisje waar ze haar readings kan geven en we hebben al besproken dat jij daar ook je kerkdiensten kunt houden. En bij goedkeuring in een centraal kun je vragen of je een steentje bij kunt dragen door dan kerkdiensten te draaien. Dan kan de markt gewoon blijven draaien en kunnen naast de markt een kaarsje bij je aan komen steken. En komen bij jou even een gebedje doen. Op die manier trek je gewoon allerlei doelgroepen. Het vervelende is dat als je op zaterdag de markt gaat draaien krijg je minder bezoekers. En is het in je eigen portemonnee zitten snijden. En we zijn afhankelijk van de kijkers, we zijn wel een tv programma. En als wij horen van onze fans dat zij het fijner vinden op zondag weg te kunnen wie zijn wij dan om er geen gehoor aan te geven? Ik snap dat je het als een rustdag ziet. Gaby zegt dat zij het zo ziet, maar snapt ook dat een ander dat anders ziet en dat accepteer ik ook. En ik vind jou invulling die je noemt wel een heel goed idee. Maar als er geen christelijke dingen zijn vind ik het lastig om op zo’n dag te werken. Niet omdat ik niet wil werken maar om goddelijke principes. En puur omdat ik weet wat voor zegen erachter zit als je die rustdag hebt genomen. Stel dat die dag niet lukt om een kerkdienst te doen dan kan ik ook een kraampje doen daar. Patrick antwoordt dat ze het uit verschillende hoeken moet bekijken. Het hoeft niet maar je hebt een markt en mensen. Ook zitten daar gelovige mensen en christelijke mensen. Maak een ideetje en kijk eens wat de groep ervan vindt. Colinda heeft ook wel eens readings gegeven tijdens een markt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Jeannet at 02:34

  Die Gaby wordt inderdaad uiterst irritant. Een wicht van 18 wat tegen het geloofswaanzinnige aanhangt en Utopia naar haar idee zou willen veranderen……
  Help! Wat een vertoning.
  Toen zij zich opgaf als inwoonster van Utopia, zal ze toch geweten hebben, hoe het daar binnen Utopia aan toe gaat. Ook het vloeken etc. En de markten op Zondag is een vast gegeven. Dat is nu nog een van de weinige zaken waarmee ze inkomsten verwerven.

  De meeste kerken worden al gesloten. Als Utopia kerkdiensten zou houden…… nou dan weten wij de uitkomst wel!

  Gaby wordt maar eerst eens geestelijk volwassen. Mogelijk hebben haar ouders haar in Utopia geplaatst dat ze wat meer in de realiteit komt te staan ?

  • Denise at 03:50

   Iid jeannete.daar wordt je toch niet goed van!die is ook echt door geslagen met de geloof! En dat met haar leeftijd!! Hou daar niet zovan..

 2. Jan at 11:54

  Dat is het probleem met mensen die een bepaalde geloofsovertuiging hebben. Zij willen een ander ook hun overtuiging opleggen. Door deze instelling ontstaan steeds weer problemen tussen de diverse mensen. Laat elkaar toch met rust en hou je geloof voor jezelf maar val anderen hier niet mee lastig.

 3. Mieke at 11:46

  Die Gaby slaat ook door. Dan had ze niet naar Utopia moeten gaan. Zij moet anderen niet betrekken in haar geloofsovertuigingen. Dit is ook verkeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *