Mark is helemaal klaar met Patrick

Mark is helemaal klaar met Patrick

Even terug naar gisteren avond, Mark had gisteren bij Colinda aangegeven helemaal klaar te zijn met Patrick. Daarom besloot hij gisteren avond nog maar eens in gesprek te gaan.

De gesprekken met Patrick duren vaak lang, dat was gisteren avond dus ook het geval. Patrick spreekt eerst erg lang over Wiclco, hij vrerteld waarom het wel en niet klikt. Ook komt de kritiek van zijn bouwwerk nog even aan de orde. En uiteindelijk komen we WEER terug op… Wilco. Wilco probeert alles kapot te maken wat Patrick lief is zo concludeert de timmerman. Waarom sloopt hij mijn werkplaats? Waarom sloopt hij Utopia Bay? Waarom sloopt hij mijn ‘Patje Kroketje’? Hoe toevallig is het dat iemand de werkplaats overneemt? Of mijn frituurpan overneemt? Vraagt iemand zich dat wel eens af? Mark laat Patrick uit ratelen en heeft daarna uiteraard ook nog iets te zeggen. Jantje lacht, Jantje huilt. Jantje slaapt hier, Jantje slaapt daar. Het gaat vier dagen goed met je en dan weer vier dagen slecht.Het gaat hier niet om fouten. En als ik jou nu iets zegt, om dan maar kinderachtig te zeggen: ja maar, ja maar. Ja maar gedrag hebben we hier niet nodig. Je probeert het alleen maar goed te praten om mij een beetje terug te pakken. Dat mag je best doen, maar ik geef je gewoon één advies: ga je ding doen. Ga gewoon doen waarvoor je gekomen ben. Laat het maar zien. Patrick lijkt het geen wat Mark aangeeft niet slecht op te nemen, maar of hij er ook daadwerkelijk iets mee gaat doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Peterp. at 09:53

  Waarom durft die Mark niet toee te geven hoe Wilco in mekaar steekt, hij was er ook bij toen Wilco zij hoe kan ik Patje nog meer op de stang jagen, “door Colinda een keer te doen” nou als dat geen bewijs is waar hij mee bezig is, voor mij in ieder geval weleen grote bek heeft hij in ieder geval wel en iedereen voor zijn karretje spannen. Waar zij diegenen die toen hij er pas in zat zo tegen hem waren, zand in de ogen strooien kan hij goed en anderen opstoken.

 2. Thea at 00:35

  Ivan is ook niet zo eerlijk komt zelf met het idee om het hout te verstoppen van Patrick en er iets anders van te bouwen. En die Wilco en mark spelen daar graag op in. Wilco moet eruit !!!!

 3. Mo at 10:15

  Misschien is het verstandiger om Wilco eruit te stemmen, beter voor hemzelf en zijn
  medebewoners.

  Want sinds Wilco er in zit, vind ik de sfeer binnen de loods van Utopia behoorlijk veranderd, om niet te zeggen tot het vriespunt gedaald.

  Wilco stookt de anderen op. Kletst met, maar vooral OVER iedereen en Mark en Ivan zijn hier in de gevaarlijke meelopers.

 4. Denise at 19:58

  Geef patrick wel wat gelijkt!En mark is een gemene rat!wat ik zie via half uurtje op tv,kan ik alleen zeggen hoe maakt je mensen kapot???En dat noemen ze een goeie samenleving!!

 5. Ruud at 17:52

  Ik Geef patrick een beetje gelijk want die Wilco is echt aan het zuigen en alles van hem af tenemen
  Mark is ook een heel viesventje …hij probeert ook Colinda tegen Patrick op te zetten .gisteren avond waren ze lekker aan het drinken en maar gemene opmerkingen maken over Patrick deze twee mannen en zeiken over colinda Mark & Wilco moeten eens zelf flink op een bek gaan daar in utopia mark is teneerste helemaal geen boekhouder dat heeft zijn zus zelf tegen hem gezegt toe ze op bezoek waren dat hij normaal moet doen.ik vind dat Mark steeds valse wordt en over die Wilco is gewoon een kleine zuiger,….Hoop dat ze eens naar binnen worden geroepen want,,zo maak je Patrick helemaal kapot is dat de bedoel van dit progamma MR. J. De Mol………….

 6. tintje at 13:54

  Geef patrick een beetje gelijk, wilco is alles er aan het doen om hem te pakken. Maar ook patrick is dit aan het doen, het zijn net twee kleine kinderen die om een lolly aan het vechten zijn. De mede utopianen moeten eens goed wakker worden en tegen die twee zeggen dat ze het eens samen moeten gaan oplossen en elkaar accepteren hoe ze zijn.

 7. Willy at 10:47

  Patrick heeft totaal geen inzicht hoe hij in elkaar steekt, schuift alles op een ander, dus je zal hem nooit kunnen veranderen in utopia, hij heeft dringend deskundige hulp nodig, zoals hij te keer gaat m.n tegen colinda, en zegt van haar te houden???????? Nou dan gebruik je niet de taal die hij gebruikt, houden van moet hij nog leren, het is verstandig om hem eruit te stemmen, voor hemzelf en de mede bewoners.

  • Tja at 09:34

   Neen, net Patrick maar Wilco er uit stemmen. Gegarandeerd dat Patrick dan rustiger wordt.

   Het is Wilco die dit gedrag bij Patrick oproept.

   • jeannet at 21:42

    Tja, Tja 🙂 dat ben ik helemaal met je eens. Wilco schept er genoegen in alles wat Patrick heeft stuk te maken. Zonder zo’n type als Wilco, komt Patrick tot rust en zal er (meer) vrede in Utopia komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *