Patrick spreekt over zijn gevoelens bij Laura

Patrick spreekt over zijn gevoelens bij Laura

Dat het niet goed gaat tussen Patrick en Colinda is inmiddels wel duidelijk. Hij heeft zojuist weer een poging gedaan nader tot Colinda te komen maar is helaas mislukt. Laura vraagt hoe het met Patrick gaat en al snel praat hij over zijn gevoelens.

Laura zegt tegen Patrick dat hij eens naast haar moet komen zitten. Patrick begint te vertellen, ik voel me enorm leeg. Gisteren een gedoe en een confrontatie met Col. Ze wil een wellness beginnen. Ik maak me soms zorgen, ze heeft overal pijn in haar lijf. En daar maak ik me zorgen voor dat ik van haar hou. En toen heb ik haar gisteren aangesproken dat ze minder moest drinken. En dat is misschien niet zo slim, dat weet ik. Laura vraagt of Patrick niet te veel gefocust is op Col. Dat denk ik persoonlijk wel. Misschien wel antwoordt Patrick, ik weet het niet. Ik weet wel dat het op dit moment niet ten goede van jou en haar komt gaat Laura verder. Het enige wat er nu gebeurd dat jullie alle twee ongelukkig zijn. Weet je wat het is antwoordt Patrick, we zaten in rustig vaarwater. Dan gaan mensen zich ermee bemoeien en gaat de groep zich er ook mee bemoeien. En dan staat ze ’s avonds huilend tegenover mij en zegt ik mis je. Ik trek dat niet, waarom moeten we ons anders voordoen dan dat we zijn? Waarom kunnen we niet gewoon samen gaan slapen? Natuurlijk hoeven we niet alleen maar seks te hebben, daar kunnen we onze draai wel in vinden. Waarom moeten we elkaar ontlopen en lief voor elkaar zijn. Ik word er gestoord van dat ik me anders moet voordoen dan dat ik me voel. Dat hoeft niet antwoordt Laura, je moet je niet anders voordoen. Maar ik denk dat het goed is dat jullie je op een ander ding gaan focussen. Je focust je teveel op haar. Ze vraagt het zelf gaat Patrick verder. Ze heeft me al een paar keer aan de arm gepakt op het moment dat ze begon te drinken en zei bescherm me vanavond want ik ga te ver. En dan weet ik oke die staat om hulp te vragen. En als zij dan zegt dat ze pijn heeft in haar lijf elke keer tot 17:00 dan neemt ze wijn en is de pijn weg. Ik weet dat dat niet gezond is, er is iets niet goed. Volgens Laura komt dat gewoon omdat alles even tegenzit bij Colinda. Daarna geeft Patrick toe dat hij toch fout zit qua constructie. Hij heeft er eigenlijk een poppenhuis van gebouwd. Ik heb de kritiek genomen, bijgesteld en doorgenomen hoe het wel gedaan moet worden. En er zal een offerte komen. Nu ben ik er kisten van aan het maken om de factuur van het huisje te betalen, flexibel zijn. Volgens Laura gaat het op deze manier niet goed. Dit is misschien niet de plek waar het moet gebeuren, twee mensen moeten gelukkig zijn. We zijn het allebei nu niet antwoordt Patrick. En Laura benadrukt dat het heel moeilijk is in Utopia iets te beginnen. Patrick wil alleen maar lief voor Colinda zijn en dat hoeft niet eens met seks te zijn. Volgens Laura gaat het één week goed, en dan is er continu weer wat. Daarom denk ik laat het even, het kan altijd komen.

De eerdere poging die Patrick deed bij Colinda

Patrick in gesprek met Laura

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Peet at 18:53

    Geachte, welwillende productie Leiding. Bescherm deze man tegen zichzelf Aub. Zwaar ZIEK. Of een acteur. In het laatste geval zou Rienk toch wel eens gelijk kunnen hebben.

  2. anneke at 15:34

    Kan Laura niet onder handelen om de mannen samen te gaan werken met de huisjes Wilco heeft iedereen Waarom kan er niemand hem helpen en zeggen can kom op Patrick doen we even met z’n allen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *