Patrick en Colinda ruzie, wie is alcoholist?

Patrick en Colinda ruzie, wie is alcoholist?

Het is weer zover, Patrick en Colinda hebben ruzie… Eerst hadden de twee een gemoedelijk gesprek over het veel besproken bouwproject van Patrick. Totdat Patrick een opmerking maakt over drank.

Patrick vraagt op een gegeven moment waarom Colinda zoveel drinkt. Colinda ontkent dit uiteraard en verdedigd zich. Wie heeft hier laatst zo veel gedronken?! Doelend op de avond waar het flink uit de hand liep. Dit is niet fair antwoordt Patrick, ik ben niet diegene met pijn in mijn lijf. De discussie gaat als gewoonlijk nog wel even door zoals in onderstaand filmpje terug te zien is.  Het stel laat elkaar niet eens goed uitpraten en er wordt een hoop geschreeuwd. Colinda wijst Patrick erop dat hij toch wel bij zijn standpunt blijft wat hij ook zegt. Ook al spiegel ik het voor en probeer ik het uit te leggen. Ik ben nu 3 maanden en 3 dagen ceal, ik wil noot meer terug naar het blowen! Ik wil ook niet meer terug naar de alcohol. Ik weet dat ik daarvan af kan blijven! Volgens Patrick moet Colinda haar mond houden, mag ik alsjeblieft even uitpraten?! Je weet niet eens wat ik je wil vertellen! Ik weet dat ik daar vandaan kom, maar het mag nu ook langzaam dit worden? Dat ik mij terug trek en mijn eigen ding doe? Kom af en toe even kijken en wees eens een keer blij voor me. Stop met twijfelen en twijfel niet aan mijn gedrag! Als je dat wel doet mag je niet meer binnen komen, dan kijk je maar door het raam! Ook vraagt Patrick zichzelf af waarom zij niet gelukkig mogen zijn. Colinda lijkt er klaar mee te zijn en is heel duidelijk omdat je te moeilijk bent antwoordt ze. Natuurlijk mis ik de mooie kanten in jou, maar wat ik al zei en wat mijn kinderen ook al zeiden… Je mooie kant zit hier en je slechte kant zit daar. Uiteindelijk verlaat Colinda Patrick en loopt terug naar de loods. Het lijkt een beetje hopeloos te worden tussen die twee. Bekijk hieronder het filmpje nog maar eens terug (als je daar behoefte aan hebt)…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marie at 07:51

    Die man is gek , hij is Colinda aan het hersenspoelen ze weet echt niet meer wat ze moet denken. Je ziet haar ouder worden .
    Dit moet toch stoppen.
    Hij zegt zelf heel zachtjes dat hij 9 maanden clean is .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *