Colinda flipt omdat Bjorn geld krijgt

Colinda flipt omdat Bjorn geld krijgt

En het blijft nog lang onrustig in Utopia, Colinda flipt namelijk als ze hoort dat Bjorn geld krijgt van de gemeenschap en zij alles zelf moet betalen. Terwijl zij nu ook wel geld kan gebruiken voor haar wellness centre.

Colinda loopt kwaad en huilend over het Utopia terrein. Bjorn heeft namelijk geld van de gemeenschap gehad voor een kunstgrasveld en dat pikt ze niet. Als Colinda weer een beetje uitgehuild is gaat ze de loods in waar ze Mark en Gio tegen komt. Het gaat echt niet gebeuren hoor, echt niet! Het is weer de sport en wéér dezelfde groep die ja zegt! Over mijn lijk! Echt niet hoor! Die jongen is net een blauwe maandag binnen en krijgt gelijk 1200 euro! Colinda tiert boos verder en Mark verlaat de keuken. In de loods komt hij Laura tegen, ze neemt het voor Colinda op. Het is voor haar natuurlijk niet leuk. Het is niet eerlijk, zij heeft nu gelijk. Ik zou me nu ook f*cked up voelen! Colinda gaat kwaad naar buiten een schreeuwt nog stelletje imbecielen! Laura gaat erachteraan en geeft Colinda gelijk, even rustig worden. Laura gaat snel een sigaret pakken voor Colinda. Ook Gio neemt het op voor Colinda, volgens Joey wil Colinda gewoon te veel in één keer. Ook Nicole en Mark vinden dat het in een centraal behandeld moet worden. Bjorn zegt het te snappen en heeft om geen go gevraagd maar aan Joey gevraagd welke stappen ondernomen moeten worden. Volgens Laura is Colinda er langer, en we moeten haar een beetje bij gaan staan. Volgens Mark komt het morgen wel goed tijdens het centraal. Volgens Mark begon het bij Nicole, die haar 2,5 K niet in haar cordwood huis steekt. En dit erbij is de druppel concludeert Laura.

De oplossing:

Colinda heeft zich in de keuken terug getrokken en staat huilend en klagend af te wassen. Het maakt toch niet uit wat ik zeg, stelletje lomperds gewoon! Gio komt naar haar toe en geeft Colinda gelijk. Maar je moet niet huilen, wees nou eens sterk. Ik ben al  8 of 9 maanden sterk zegt Colinda. Je weet toch wat je wil lieverd gaat Gio verder, dat kun je dan toch krijgen? Ja zeker, ze zijn gewoon onverstandig bezig antwoord Colinda. Ik begrijp het zegt Gio maar verlies jezelf er niet in. Het komt er gewoon, als de een het krijgt krijgt de andere het ook. Volgens Colinda is het niet slim, eerst dingen afmaken en dan weer investeren. Waarom moet dat nu?! En ik vraag 1000 euro en ze doen moeilijk. Mark, Wilco, Laura en Joey staan nog even na te kletsen. De oplossing is daar, het voetbalveld is niet noodzakelijk. Dus kunnen we beter zeggen daar nokken we mee en hebben we meer ruimte voor ons zelf. Maken we eerst 3 projecten af. Laura gaat het goede nieuws vertellen. Joey gaat naar hem toe en Bjorn moet even op de rem. Het gaat dus niet gebeuren dat je dat in ieder geval even weet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:09

    Moeten de mannen overal hun zin in hebben de vrouwen staan er voor niks bij die Wilco en Mark en Ivan die beslissen alles en de nieuwe durfen niet tegen te spreken het wordt echt een mannen UTOPIA.
    Ik vind ook dat er op t.v. ze minder laten zien wat er verkocht is en geld bedragen zie je niet meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *