Gabriëlle ondervraagt Naomi en Gio

Gabriëlle ondervraagt Naomi en Gio

Gisteren avond werd er nog even gezellig gekletst in de slaapkamer. Gabriëlle vond het wel een mooie gelegenheid om Naomi en Gio eens te ondervragen. Hoe zit het nou precies tussen de twee?

Gabriëlle vraagt aan Naomi, maar je vindt hem wel een beetje leuk? Hou op antwoordt Naomi en LauraB merkt op dat ze wel een beetje maatjes zijn. Hoe zit het nou tussen jou en Gi? Wat is dat nou voor vraag vraagt Naomi verbaasd. Gewoon meiden onder elkaar voegt Gabriëlle eraan toe… Ik ga het dadelijk ook aan hem vragen. Ik vind dit zo verschrikkelijk he gaat Naomi verder. En Laura zou graag het moment dat Charlotte en zij aan het stoeien waren en hoe dat gebeurde. Ik krijg het gewoon weer op mijn netvlies. Gabriëlle wilt nog een vraag stellen, stel er komt een andere chick binnen en die doet precies hetzelfde zoals jij met Gio doet. Wat dan? Ja wat dan zegt Naomi… Vervolgens wordt Gio geroepen, hij is benieuwd wat er aan de hand is. Gabriëlle antwoordt je moet niet doen alsof je dood bent, we hebben Naomi net ondervraagt. Je hebt toch alles gehoord wat we hebben gevraagd? Nee zegt Gio, ik heb niks gehoord. Gabriëlle valt daarna gelijk met de deur in huis: vindt je Naomi leuk? Nee antwoordt Gio, maar we hebben het wel gezellig. That’s it vraagt Gabriëlle. Ja zegt Gio, je kunt het toch ook gewoon gezellig hebben? Waarom niet meer vraagt Gabriëlle door. Gio zegt dat ze leeftijdsgenoten zijn en waarom zou meer moeten? Moet er altijd meer aan verbonden zijn? Nee antwoordt Gabriëlle maar als het kan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Denise at 21:36

    Goed verandw gio.Maar tjonge zitten ze op een politiebur of zo. Lijkt wel een kruisverhoor van die cabriele.wat gaat haar het aan!gio weet heus wel wat tie doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *