Naomi en Bjorn liggen onder vuur

Naomi en Bjorn liggen onder vuur

Een “nachtelijk” overleg, laat in de avond wordt er nog overlegd. Vandaag komen er namelijk kinderen in Utopia. Kinderen met een spierziekte en er wordt ook een voetbalclinic gegeven. Nu is er alleen één probleem, het is nog niet echt kind vriendelijk door al het verbouwen… Bjorn en Naomi liggen vuur, er is geen planning.

Colinda merkt op dat er een planning gemaakt moet worden, wat wordt er verwacht van de mede bewoners? Morgen staat hier ook gereedschap en als er kinderen op het terrein zijn mag dat niet rond slingeren. Daarom moet je even communiceren wat de bedoeling nou precies is. Als ik er niet met je over begonnen was sta je er alleen voor. We zijn met 15 mensen om de boel aan de kant te trekken. Naomi antwoordt dat ze er niet meer aan gedacht heeft omdat het zo’n bouwval in de loods is. Ik heb niet gedacht goh die mensen komen ook naar binnen. Sorry dat ik er nu over begonnen ben en vind het vervelend dat iedereen boos is. Volgens Colinda is er niemand boos en Ivan benadrukt niet boos te zijn. Jullie zijn er al 2 weken mee bezig maar de dag dat het plaats vind is er nog geen planning. Daar word ik een beetje para van! Jullie zijn er de hele tijd mee bezig, laat dan ook zien wat jullie gedaan hebben. Naomi antwoordt het te snappen en vraagt zich af hoe ze in de loods kids moet ontvangen, dat kan niet nu! Volgens Ivan kan dat heel makkelijk let maar eens op en Wilco merkt op dat Naomi gezegd heeft dat dat niet hoeft, dan zijn we toch klaar? Ivan antwoordt dat hij niet weet hoe lang het duurt maar op het moment dat het morgen gaat regenen moeten ze wel naar binnen! Er moet dus iets gebeuren. Er mag geen apparatuur rond slingeren of mee gewerkt worden zodra er kinderen op het Utopia terrein zijn. Bjorn geeft toe dat ze een fout gemaakt hebben, we hadden het moeten vertellen. Om 10:00 komen de kinderen en zijn om 13:00 weer weg. Bjorn vertelt vervolgens het programma en dat er straks ook voetballers komen. Met handtekeningen en een foto momentje uiteraard! Aan het einde krijgen de kids een tshirt en een certificaat van ons. Ivan vraagt of er ook iets onder de aandacht gebracht gaat worden, wat zit erachter. Het gaat niet alleen om de voetbal, het is belangrijker dat de spierziekte onder de aandacht gebracht wordt. Naomi antwoordt dat ze de kinderen gewoon een leuke dag wil bezorgen die een spierziekte hebben. Ze moeten er gewoon even niet aan denken. Maar wie gaat de loods opruimen? Niet iedereen heeft er zin in namelijk, iedereen is moe van de verbouwing. Uiteindelijk wordt er besloten dat er gisteren avond werd oprgeruimd. Naomi is niet blij dat ze aangesproken is, ze vindt dat het opgeblazen wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. johanna at 22:01

    Ik snap al vanaf het begin niet wat die Naomie daar te zoeken heeft in Utopia, die heeft daar nog helemaal niets noppes nada ondernomen en zal ook niets ondernemen, is alleen maar bezig met zichzelf en haar uiterlijk en lui op bed/bank liggen giebelen & kletsen. Ze gedraagt zich als een klein kind en heeft totaal geen verantwoordelijkheden. Ik moet trouwens wel opmerken dat het vertellen over haar spierziekte en hier iets mee doen in Utopia niet van haar zelf afkomt, dit is haar destijds duidelijk opgedrongen door de roddelende dames ChaLau maargoed, zij voegt duidelijk niets toe aan een nieuwe samenleving dus mag wat mij betreft de eerstvolgende stemronde naar huis!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *