Bouwproject de vide

Bouwproject de vide

De vide in de loods is al een heel eind af! Gisteren is er hard gewerkt tot in de late uurtjes. Hoe zit het precies met het bouwproject?

Er zullen als het goed is 2 vides komen in Utopia, dit om ruimte te besparen. Zo kan de loods op de begaande grond beter gebruikt worden. De eerste staat inmiddels maar moet nog afgewerkt worden. Gisteren avond zijn de bewoners al ver gekomen. Wel is er een klein temperatuur verschilletje waar niet aan gedacht is. Joey is wel benieuwd hoe warm het op de vide is en neemt een temperatuur metertje mee. Al snel loopt de temperatuur op en staat op 28,5 graden. Joey merkt op dat je daar echt niet wil slapen. En Wilco voegt daaraan toe dat er gewoon 10 graden temperatuurverschil zit tussen beneden en boven. Volgens Wilco moeten er ventilatoren komen, die de warme lucht weer naar beneden drukken. Er moeten nog wanden op de vide komen, maar luchtdicht krijgen zal moeilijk zijn. Wilco vindt het maar een beetje gestoord. En oppert nog om het om te gooien, de keuken en natte groep omhoog. Echter is de winst weinig te noemen. Joey denkt dat er beter gekeken kan worden naar goedkope airco units en ventilatoren. Dat is de goedkoopste oplossing, of de ventilatoren aan doen zodat de kachel niet meer zo hoog hoeft. Laten we toch afbouwen, dan hebben we een vide. Volgens Wilco moeten de wanden op de vide hermetisch afgesloten worden. Uiteindelijk wordt de vloer helemaal gelegd de vorderingen komen er! Maar wordt het temperatuur probleem ook opgelost? Zullen er extra kosten komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. David Brigham at 12:41

  Dat warme-lucht-stijgt-op probleem was te voorzien, erg dom van de Grote Bouwmeester (= Wilco, maar niet heus). En van de zomer wordt het zo pal onder het dak ook niet te harden. Kortom, het zal wel weer een hele dure rommelzolder worden.

 2. anneke at 11:46

  Dat vraag ik me ook af maar niemand geeft antwoord
  En nu wil hij de keuken op de vide wie is er nu gek Patrick of hij er staan 2 keukens gesneden waar denkt hij het geld vandaan te halen zal hij net als Vanessa zijn zin krijgen.
  Waarom is er weer een persoon die de baas speeld , en gisteren kwamen de banken die eigenlijk niet mochten alleen spulletjes en dat was toch ook niet nodig .
  En net wat Anna schrijft de belasting betalen de bewoners dat wel en gas en electrich e moet dus wel weer een inlet zijn geweest
  Ik me heel wat oude schrijfers van vorig jaar

 3. anna at 09:54

  Waar komt al dat geld vandaan?Hebben ze geen vaste lasten te betalen en de belasting trekt ook daar aan de bel….Alles wat er gemaakt word onder leiding van Wilco en zijn maatjes kost altijd extra geld.Kunnen Ivan,Mark en Nicole niet eerst een berekening maken van alle kosten die ze maken ,nu hebben ze weer Airconditie en Ventilators nodig of krijgen ze die gratis! Ze vragen aan anderen een berekening te maken waarom hoeven ze het zelf niet te berekenen..Ze gooien maar met hondertjes en zefs duizendjes..Heeft iedereen nou boter op het hoofd en hebben ze het niet door wat er gebeurd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *