Voetbalclinic Spieren voor Spieren

Voetbalclinic Spieren voor Spieren

En dan is het zo ver, de voetbalclinic voor kinderen met een spierziekte georganiseerd door Bjorn en Naomi gaat van start. De kinderen worden uiteraard hartelijk ontvangen door de bewoners. Ze gaan even naar binnen. Buiten is het toch nog vrij fris, dus het is maar goed dat gisteren avond laat de loods nog opgeruimd is! Daar wordt warme chocolademelk en limonade aangeboden. Uiteraard worden de begeleiders ook niet vergeten en krijgen koffie of thee. Er wordt een gezellig praatje gemaakt ondertussen en dan neemt Bjorn het woord. Hij legt uit dat er een parcours opgesteld staat op het asfalt in verband met kinderen die in een rolstoel zitten zo ook mee kunnen doen. Na een potje voetballen op het geïmproviseerde voetbalveld kunnen er lekker frietjes gegeten worden verzorgd door de Utopia patatkraam! Bjorn leid de wedstrijdjes en spelletjes die gespeeld worden en Naomi maakt mooie foto’s. Uiteraard hebben de twee organisatoren nog voetballers geregeld. Zij zijn zojuist gearriveerd op het Utopia terrein en zullen onder andere handtekeningen uitdelen. Niemand minder dan Ted van de Pavert & Jordan Garcia-Calvete. Het programma duurt nog tot ongeveer 13:00 en de kinderen genieten er zichtbaar van. Ook hebben Joey en Ivan nog even het pittenspel opgezocht waarmee de kinderen ook mogen spelen. Top actie van Bjorn en Naomi toch?

Bezoekers arriveren

De bezoekers voor de voetbalclinic arriveren

Drinken in de loods

Lekker wat drinken in de loods

Potje voetballen

Een potje voetballen

Pittenspel spelen

Kinderen spelen met het pittenspel

Voetballers arriveren

Voetballers Ted van de Pavert & Jordan Garcia-Calvete arriveren

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:57

    Wat leuk maar bij wie spelen die voetballers.
    En even over de patat zag het op tv maar zag er niet lekker uit is de kraam dan gekeurd wat ik niet begrijp is waarom hun alles voor elkaar krijgen en mensen in de buitenwereld er zo streng op na gekeken worden
    Dus Patrick hoeft niet meer krokketen te bakken dat hebben die twee ook al afgepakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *