Familiebezoek voor Wilco

Familiebezoek voor Wilco

Wilco mag genieten van familiebezoek in Utopia, 3 uur lang vertoeft zijn familie op het Utopia terrein! Wilco zijn twee zoons, dochter, schoondochter en kleindochter worden hartelijk ontvangen. Na een knuffel en voorstel ronde loopt Wilco met zijn zoons het terrein over en de rest gaat de loods in. Een van de zoons heeft dartspullen bij voor Wilco. En Wilco wil graag een paar minuten babbelen met zijn zoons. Ook het plas incident van Joey wordt uitvoerig besproken, ze hebben het ook gezien. Ook de zonen denken precies hetzelfde over Patrick als wat hij doet. Een van de zonen geeft de groetjes van iedereen. Wilco heeft nog een cadeautje voor zijn kleindochter waar ze blij mee is. En uiteindelijk gaat het gezelschap in de keuken zitten onder het genot van wat drinken. Er is ook taart mee genomen en beloofd een gezellige middag te worden voor de bouwer. Hieronder kun je het allemaal nog eens terug kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jeannet at 00:59

    De band met zijn zoons en kleinkind is zo te zien goed. Dus
    Wilco zal binnen zijn familie niet zo’n naar figuur zijn, zoals wij hem als inwoner van
    Utopia kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *