Ivan schakelt hulp in voor Wilco

Ivan schakelt hulp in voor Wilco

We schreven zojuist al dat Wilco door zijn gesnurk Tineke en Laura wakker heeft gehouden. Maar wat blijkt? Ook Mark had er nogal last van en heeft zich vannacht terug getrokken in de kas! Vanmorgen heeft hij een gesprekje gehad met Ivan en vertelt dat hij blij is dat hij naar buiten is gegaan. Het is gewoon de frustratie van enkele weken slechte slaap. Ik stond echt op uitbarsten. Ivan vraagt of hij wel heeft kunnen slapen maar dat heeft Mark gelukkig wel. Maar hij vindt wel dat er een oplossing gezocht moet worden voor het snurk probleem. Er worden nu teveel bewoners wakker gehouden die klagen over een slechte nachtrust.

Wilco is gisteren door zijn rug gegaan en opstaan gaat in tegenstelling tot het snurken niet zo goed. Als hij uiteindelijk zijn bed uit is besluit Ivan de dokter te bellen. Hij legt de problemen voor en de dokter adviseert rust voor Wilco. Hij moet veel lopen en mag zijn rust niet belasten is zijn antwoordt. Na het telefoongesprek wordt duidelijk dat Wilco graag ergens in zijn eentje wil slapen. niet vanwege zijn rug maar dus ook omdat hij bewoners wakker houdt door zijn gesnurk. Hij voelt zich schuldig dat hij de andere bewoners van hun nachtrust onthoudt. Momenteel wordt er dus nog gezcocht naar een geschikte slaapplaats voor de bouwer. En houden de verdere ontwikkelingen voor je in de gaten.

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:05

    Kan Wilco niet in de kas slapen of anders in het hok van Colinda.
    Pijn in zijn rug neem paracetamol en rust hoef je geen dokter voor te bellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *