Gabriëlle vind Naomi frustrerend

Gabriëlle vind Naomi frustrerend

We gaan even terug naar gisteren avond, voordat alle drama begon in de loods. Mark en Gabriëlle lagen gezellig te kletsen en begint al snel over Naomi.

Ohh Naomi echt! zegt Gabriëlle. Je kunt haar 10 keer iets vragen en ze vergeet het of doet het gewoon niet! Ze is ook heel snel afgeleid antwoordt Mark. En Gabriëlle zegt een beetje geïrriteerd dat ze nog die foto’s niet heeft voor Utopia magazine. Wilco hoort het gesprek en zegt een beetje spottend, je moet het wel vragen in haar linker oor en niet in haar rechter oor. Het schiet gewoon niet op antwoordt Gabriëlle.Ik loop al 4 dagen achter haar aan, hoe lang moet dat nog? Ik ga het ook tegen haar zeggen, het is echt vervelend. Het is gewoon frustrerend dit! Hoe kun je zo snel afgeleid zijn? Ik heb het zelfs op een papiertje geschreven. Jonge meid antwoordt Mark. De twee klagen nog even door zoals in onderstaand filmpje te zien is.

Maar zojuist werd er ook weer geklaagd. Na het drama van vannacht hebben de Laura’s weer van alles besproken. Ze willen graag met Gio en Naomi in gesprek om tot een oplossing te komen. Hun ruzie is inmiddels wel opgelost maar verdere frustraties bij bewoners moeten voorkomen worden. En die waren er na vannacht wel, zo heeft Nicole ook last van Naomi gehad, ze stampte nogal hard toen ze naar de zenderkamer moest komen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 18:27

  Als die camera niet van Naomi persoonlijk is dan snap ik niet waarom een andere bewoner dat ding niet pakt en foto’s gaat maken. Als ze dat gaan doen heeft Naomi nog minder dan 0 % waarde en oogst alleen ergernis in Utopia. Ik denk dat Gio af en toe wanhopig denkt…hoe kom ik van haar af?

 2. Druif at 15:00

  Die griet had nooit Utopia in gemoeten , wat een aandachttrekster. Misschien haar opvoeding daar debit aan . Maar voor haar eigen bestwil haal haar eruit ouders ( als dat kan :(. ) die gaat echt de vernieling in ze kan geen nee axepteren. Niet zo gek dat alle jongens haar laten barsten. Geef dat meisje een goede cursus eigenwaarde en zelfstandigheid en respect. Dat heeft ze echt nodig anders zijn er genoeg loverboys die haar graag willen . Dat zou zonde zijn. Oké gio ging er in mee en dat is zeker niet goed maar verkeerd , zal nu moeilijk zijn los te weken. Misschien dat het een goeie waarschuwing voor hem is om niet te spelen met gevoelens en zomaar met iedere meid in bed te belanden

 3. adriana46 at 13:34

  Een echte drama queen. Vreselijk wat een wicht. Je kunt er totaal niet op bouwen. Gabriëlle heeft vaak genoeg die foto’s gevraagd. Haar “doofheid” aan een oor staat daar buiten. Zeker omdat Gabriëlle ook al aangaf het zelfs op een papiertje te hebben geschreven. Naomi is van geen enkel nut voor Utopia. Ze heeft haar camera, die ze graag voor “buiten” mee wil nemen, zoals ik gisteren in een bericht las. Verder heeft ze haar liefde (tenminste dat denkt/hoopt ze), haar buik iedere dag gevuld. Afwas etc. trekt ze zich niets van aan. Stelling: anderen ruimen mijn rommel wel op. EN…… voor mij nog steeds het punt waarom ik haar vanaf dag 1 niet mocht en nog steeds niet mag: ze heeft onze lieveling Isabella eruit gestuurd.

  Naomi, liefst EXIT. Ik wens er meer bewoners uit, maar Naomi zit daar zeker ook wel bij!

  • anneke g at 23:58

   Kan ze aan een kant doof zijn hoeft ze nog niet te schreeuwen en te gillen lijkt mij , of het moet er bij horen maar dan nog houd reken met andere.
   Ik kan best begrijpen dat ze pijn heeft maar door haar binnen komst zadelt ze wel andere met het werk op zo van ja ik heb nu pijn.
   Maar je kan je er ook over heen zetten( sorry dat ik dat schrijf )maar het is wel zo mijn zus heeft al bijna 30 jaar reuma en heeft ook veel pijn maar ze zet wel door, maar het lijkt dat jong goed het wel goed vind dat het voor haar geregeld wordt.
   Volgens mij als ze er geen zin in iets heeft o ik heb pijn en dan zal ik zeggen had er niet in gegaan misschien is dat hard van mij maar zo denk ik er over

 4. Hortence at 13:19

  Ze moet Naomi niet meer vragen foto’s te nemen.Moet ze zelfs doen. Heeft ze geen mobiel die foto’s kan schieten. Naomi begint het gedrag van Geo aan te nemen. Hij weet alles van die markt verder niemand.Als ze er uit is wie gaat dan foto’s nemen. Zelfs haar bord was ze niet af ,zet het op de aanrecht en gaat weg.Vraag Ivan haar waarom ze haar bord niet was.roep ze dat ze naar de wc moest.

 5. anneke at 12:22

  Gabriella druk de fototoestel in der hand misschien begrijpt ze het dan wel ,en vraag aan Giorgio haar even met rust te laten tot ze haar werk gedaan heeft.
  Jammer dat hun dit niet lezen (of wel je weet maar nooit)

 6. David Brigham at 12:22

  Ik dacht dat Naomi (medisch) doof was aan één oor? Dus een nogal vals grapje van Wilco. Die gedeeltelijke doofheid veklaard mischien ook een beetje haar te luide gegil/gelach?

 7. Wilky at 12:12

  Gabrielle kanik me indenken zeg, naomi doet echt niets!!!!! Alleen maar gio gio gio, walgelijk gewoon, iemand moet eens zeggen hoe het er voor staat, ze zal het niet willen horen, want ze wil niks horen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *