Naomi & Mark, over de afgelopen nacht.

Naomi & Mark, over de afgelopen nacht.

Gesprek Naomi & Mark over de afgelopen nacht, het ging er namelijk nogal luidruchtig aan toe. Ook wordt er over haar spierziekte gesproken. Mark vertelt Naomi dat hij zich nog nooit verdiept heeft in haar spierziekte, dat frustreert hem. Tenminste zo denkt Mark. “De ene dag zie ik je en heb je de hele dag last en ’s avonds heb je nergens last van. De volgende dag weer. En lig je overdag te slapen en word je ’s avonds ineens druk. Toen had ik zoiets van: je hebt hetzelfde als ik. Dat weet ik ook van het sporten. Blijven doorgaan. Jij wilt blijven doorgaan. Net als ik met mijn arm. Als ik effe denk, van het is over, dan gaan we weer. Dus ik weet ook niet. Daarom zei ik van, “hoe zit het met je spierziekte?”. Wanneer heb je er last van, hoe voelt dat dan, heb je ineens een stekende pijn en dan “out of order”, moet je dan speciaal rusten. Moeten wij dan tegen jou zeggen, “Naomi doe even rustig aan”. Daarin hebben wij ook een rol als groep zijnde. Meestal loop jij demonstratief boos weg. Ik had het gisteren even gehad, sorry”. Naomi antwoordt dat Mark dat haar had moeten zeggen. Ze vindt het heel vervelend als ze mensen wakker houdt. Naomi zegt ook niet expres te gillen en te giechelen. Ze had nog tegen Gio gezegd niet te stoeien want ze weet dat ze dan gaat gillen en dan houd ik de mensen wakker en dat wil Naomi niet. Mark zegt: “dan moeten wij Gio ook even op zijn flikker geven”. Naomi verzoekt hem dat niet te doen. Dat zal ze hem zelf wel doorgeven. Mark zegt verder dat het gisteren heftig was met de ruzie. Hij hoorde “Naomi zendercheck, check kamer boem, boem, boem. En toen hoorde ik je volgens mij ook nog huilen. Toen ben ik naar buiten gelopen want ik stond op ontploffen en uiteindelijk ben ik in de kas gaan liggen. Daar kon ik ook niet slapen. Terug gegaan en lagen ze allemaal te snurken en ben ik in de woonkamer gaan liggen”. Naomi had dit gezien en geeft nogmaals aan het niet expres te doen. Verder vertelt Naomi over haar spierziekte: “van mijn spieren heb ik altijd last. Ik mag niet sporten, niet tillen. Ik ben eigenwijs. Als ik last heb dan moet ik in een mitella, dat wil ik niet, dus die gaat af en dat kan dan niet. Eigenlijk heb ik altijd een 5 en bij pijn 7 of 8”. Mark zegt dat hij verschillende signalen krijgt en dan denkt: potverdikkie en het is dan het druppeltje. Zeker als ik Gio je dan op je billen hoor rammen……

-- mark en naomi bew. knuffel
Nu begrijpt Mark veel meer over de spierziekte van Naomi en de afspraak is dan ook dat ze er aan gaan werken en dat de excuses zijn aanvaard. “Toppie”, zegt Mark. “Doe je rustig aan, ik ben helemaal opgelucht”.

Jullie kunnen dit gesprek tussen Naomi en Mark terugkijken in het onderstaande filmpje. Wat denken jullie zullen de Utopianen nu minder last hebben van het gegil en geschreeuw, zoals veelal geklaagd wordt?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Helmie at 06:29

  Ze mag niet tillen en niet werken??? Wat een onzin zeg, ze kan wel dansen zuipen en wippen!!! Een grote aanstelster is het…..

 2. talleke at 11:49

  vraag me af wat die muts daar doet dan mag niet tillen mag niet werken. heel vervelend voor haar die ziekte maar ga dan thuis in je bed liggen. ipv daar waar ik je kan zien. daaaag naoma

  • anneke g at 12:38

   Misschien is dit een rare of gemene opmerking maar als zij niet mag tillen of wat dan ook heeft zij voor UTOPIA gewerkt, en zo niet dan krijgt ze toch een uitkering.
   Nu vraag ik me af als ze wel een uitkering heeft mag ze dan daar wel zijn ze “werkt” op haar manier toch of noemt zij dit vakantie.
   Misschien is dit heel gemeen gedacht er zij mensen in de buiten wereld zo streng gecontroleerd worden en die zijn verplicht te werken.

 3. anna at 09:10

  Weg met die commediant overdag lekker in bed liggen luieren en s’avond s leven en sex gek hoor spieren hebben geen tijdklok wanneer je er last van hebt! Kom op Mark laat je niet in de maling nemen en wie is dat kind om je te weerhouden om ook met Gio te praten….eruit het liefs samen.

 4. maria at 01:09

  Ik vond Mark maar een watje.Hij had haar best wat harder aan mogen pakken.Het is nl niet de eerste keer dat dit gebeurd.Mark heeft zijn woordje bij anderen ook altijd wel klaar. En hoe de mensen reageren ivm de spieraandoening en er zelfs aan twijfelen..komt mede door haar zelf. Veel mensen hebben hebben het idee dat ze ook gebruik maakt van haar aandoening door last te hebben als er wat gedaan moet worden of schoonmaken..dan heeft ze last. Maar kan later wel feesten en dansen en heeft dan nergens last van. In bed ook nergens last van. Was beter geweest dat Mark ook naar Gio was gegaan.Want we kunnen wel nagan hoe ze dit weer over brengt naar Gio.

 5. Ina at 00:15

  Aandacht vragen kan op veel manieren. En als je dan niet wilt luisteren naar de raad die je artsen geven dan houdt het toch op!!! Opzouten met dat kind want zo gedraagt ze zich ook.

 6. Yvon at 22:28

  Weg met die meid,wat een aanstellertje ze zal best wel wat hebben,maar ze is toch vrijwillig naar Utopia gekomen.
  Als ze kan vrijen met Gio en rollebolle kan ze toch ook wel andere dingen doen.
  En dan dat gezeur over die verkering,je wordt er misselijk van,Gio wil het niet.
  Dat moet die meid maar accepteren,klaar!!

  • anneke g at 00:15

   Ze is er in gegaan om Giorgio te pakken om Isabella er uit te sturen en dat is gelukt alleen Giorgio hoeft haar niet meer ,maar hij kruipt wel met haar in bed doe dan ook niet zo hou je der voor de gek

 7. Willy at 21:49

  Last of geen last, ze voert niets uit, van alles beloven richting gabrielle, ze is nog te lui om op te staan, wat een ergenis,,,,,ze kan alleen hartlopend naar gio, daar is ze heel actief bij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *