Earth hour in Utopia

Earth hour in Utopia

Het is 20:30 en dat betekend tijd voor earth hour! Bij earth hour wordt er wereldwijd in 165 landen een uur lang stilgestaan bij de klimaatverandering. Ter voorbereiding worden er verschillende kaarsjes aangestoken zodat de bewoners elkaar ook nog een beetje kunnen zien. Als het bijna tijd is gaan de bewoners gezellig bij elkaar zitten en Gio legt het allemaal nog eens uit. Het is een mooie dag, vorige jaar hebben we het ook al gedaan. Het mooie ervan is is dat Nederland ook mee doet. En 27.000 organisaties hebben zich ervoor ingeschreven. Het is opgezet door het WNF en dit is een van de meest snellende groeiende acties die momenteel in de wereld zijn. De bewoners zullen één uur in het donker vertoeven en mogen niet naar buiten. Ook daar zullen de lampen uit gaan. Utopia Duitsland doet ook mee aldus Gio. Daarna zeg Gio het licht uit en wordt er afgeteld. Daarna wordt het vanzelf sprekend donker in de loods. Vervolgens zegt LauraB dat ze een leuk idee heeft. We praten nog even over earth hour en daarna kunnen we nog iets leuks doen, we hebben nu toch een darkroom… Maar wat de bewoners uiteindelijk zullen doen is nog onduidelijk. Er volgde een streamlock. Toch leuk dat de bewoners mee doen met deze actie!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *