De fanstore is geopend en Lotus zingt een mooi lied

De fanstore is geopend en Lotus zingt een mooi lied

Na alle voorbereidingen roept Shelley de bewoners bij elkaar in de silo. Als eerst wil ik iedereen bedanken die heeft geholpen met het evenement begint Shelley. En bespreekt nogmaals de taakverdeling en dan is het tijd om te knallen. Een groep met vrolijke bezoekers stapt het Utopia 2 terrein op en ze worden door de bewoners naar de silo begeleid. Daar staan onder andere Hiske, Christel en Adriaan klaar met koffie, thee en lekkernijen. Als iedereen zich heeft opgewarmd, heet Shelley de bezoekers van harte welkom. Niet veel later wordt de groep bezoekers in tweeën gesplitst. Een deel gaat boven naar de Fanstore en een deel gaat mee met Mike voor een rondleiding.

Nadat ze zijn rondgeleid en de winkel hebben bezocht, verzamelen de bezoekers beneden in de silo. De opening van de Fantore loopt dan op zijn einde maar niet voordat Lotus een liedje gezongen heeft. De bezoekers worden stil bij de eerste akkoorden op de ukelele. Als Lotus klaar is, beginnen de bezoekers luidt de klappen. Ze lijken erg enthousiast over de muziek van de Utopiaan. Hoeveel zullen de bewoners uiteindelijk verdiend hebben met de opening van de Fanstore?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *