De bewoners evalueren de opening van de Fanstore in Utopia 2

De bewoners evalueren de opening van de Fanstore in Utopia 2

De bezoeker zijn inmiddels het Utopia 2 terrein weer af en Shelley is tevreden over haar georganiseerde evenement, de opening van de fanstore. Je hebt het goed gedaan zegt Franny trots. De bewoners verzamelen niet veel later in de silo om de opening van de Fanstore te evalueren. Jessie laat weten dat het evenement is bedoeld als start voor een wekelijkse winkeldag. Ik denk dat het goed is dat we even gaan evalueren zegt hij. Shelley neemt het woord en ze zegt dat ze wil dat de winkel elke zondag open is. Ik twijfel of we de Fanstore echt als evenement of dienst neer moeten zetten reageert Jens. Volgens hem kan de winkel prima een onderdeel zijn van andere evenementen. De groep discussieert verder en uiteindelijk lijken ze het met het idee van Jens eens te zijn. Shelley zegt dat ze wel eerst wil gaan kijken of ze de openingstijd van de Fanstore kan verplaatsen naar een andere dag. De bewoners besluiten daarom om hier morgen verder op in te gaan. Wordt vervolgt dus…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *