Boer Geert, bekend van tv is op bezoek in Utopia 2

Boer Geert, bekend van tv is op bezoek in Utopia 2

De bewoners staan voor de poort te wachten, want vandaag komt boer Geert langs in de mini samenleving. Als de poort opengaat stellen de bewoners zich enthousiast voor. Geert is niet met lege handen gekomen. Ik heb aardbeienplanten en aardappels meegenomen zegt hij tegen Timothy. Timothy geeft Geert vervolgens een rondleiding over het terrein en ondertussen zoeken ze naar een geschikte plek om de aardbeien te planten. Boer Geert vertelt Timothy hoe hij het beste de aardbeien kan planten. Uiteindelijk eindigen Geert en Timothy hun rondleiding in de silo. Samen met de andere bewoners drinkt boer Geert een kopje koffie en beantwoordt hij alle vragen van de groep. Hopelijk hebben de bewoners geleerd van de tv boer en kunnen weer vooruit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *