Jens heeft besloten dat hij niet met Timothy samen wil werken

Jens heeft besloten dat hij niet met Timothy samen wil werken

Jens is druk bezig achter de computer als Merel hem aanspreekt over de B&B in de Mongoolse tent. Jens heeft eerder namelijk een gesprek gehad met Timothy. Timothy bood Jens toen aan om samen met hem de B&B te gaan runnen. Heb jij al met Tim gesproken over de B&B vraagt Merel aan mede bewoner Jens. Jens antwoordt op zijn beurt dat hij Timothy zo gaat vertellen dat hij niet met hem wil samenwerken. Dat moet je echt zeggen antwoordt Gerrit. Ik denk, laat hem maar lekker in zijn sop gaarkoken  gaat Jens verder. Hoe gaat Timothy reageren op het antwoord van Jens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *