Jens, Gerrit en Jessie hebben een nieuw hamburger concept bedacht en het slaat aan!

Jens, Gerrit en Jessie hebben een nieuw hamburger concept bedacht en het slaat aan!

Hiske staat in de caravan wanneer Jens en Gerrit binnen komen lopen. We hebben iets heel leuks begint Gerrit. Jens knikt en vraagt zich af of Hiske weleens trek heeft in een lekker burgertje. Jazeker antwoordt Hiske. Wel vegan deze maand voegt ze eraan toe. Jens lacht en vraagt zich af of hoeveel ze er dan op zou kunnen. Vier antwoordt Hiske. Jens knikt en legt uit dat hij en Gerrit net een briljante ingeving krijgen. Wat nou als de mensen thuis voor ons een burger kunnen kopen? We hebben bedacht dat we een videoboodschap opnemen voor iedereen die er voor ons een koopt. Hiske begint te lachen en vindt het een top idee. Dus als mensen mij het gunnen, kan ik elke dag vier vegan hamburgers eten? Jens knikt. We gaan besparen, verdienen en lekker eten! Wat later loopt het tweetal naar Timothy om ook hem over het plan in te lichten. Hoeveel mogen we er noteren? zegt Gerrit. Timothy lacht. Doe maar tien voegt hij eraan toe. Eenmaal in de silo, wordt het idee minder goed ontvangen. Adriaan doet niet mee en ook Brandon ziet het plan niet zitten. Laten we eerst even zien hoe het gaat lopen reageert Erik.

Gerrit staat wat later in de caravan wanneer Jessie binnen komt lopen. De eerste hamburgers zijn gekocht roept hij. Laat het me zien antwoordt Gerrit.  Samen lopen ze richting de laptop om het te zien. Hoppa zegt Jens terwijl ze bij de computer staan. Hij heeft een tekst op de webshop gezet en een tool waarmee mensen kunnen aanvinken voor wie ze een burger willen bestellen. Er zijn burgers voor ons verkocht en voor Merel en Jessie! Het bedachte hamburgerconcept blijkt dus een succes en er zijn al veel burgers gekocht. We hebben nog 31 normale hamburgers zegt Gerrit. En nu hebben we vierentwintig uur om het op te eten vraagt Jessie. Jens knikt. We moeten een vaste tijd hebben waarop er een nieuwe voorraad komt gaat Jessie verder. Anders doen we om 9 uur ’s avonds. Dan is iedereen nog wakker. Jens knikt, maar stelt anders half 9 voor, direct na de uitzending. Oké, prima antwoordt Jessie. Wat later staan de drie mannen lachend bij elkaar. Een voor allen, allen voor een eindigen ze. Wat vind jij van het concept?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *