Shelley vindt dat Jessie zich meer moet laten zien en bespreekt het met Franny

Shelley vindt dat Jessie zich meer moet laten zien en bespreekt het met Franny

Franny loopt over het terrein wanneer Shelley aan komt lopen. Kan je even met mij meelopen? vraagt Shelley aan haar. Franny knikt en samen wandelen ze richting het Limburgse huisje. Hoe gaat het met jou vraagt Shelley wanneer de twee op bed zitten. Goed antwoordt Franny. En  vertelt dat ze geen spanningen meer voelt en zich een stuk beter voelt in de groep. Ik zit nu ook meer in de silo en praat meer met mensen gaat ze verder. Shelley knikt. En Franny laat weten dat ze zich zichzelf nooit heeft gezien als onderdeel van een viertal. Ik wil gewoon een team zijn met z’n allen. Shelley knikt, maar legt uit dat het nooit zal gebeuren dat iedereen het met elkaar kan vinden. Ik ga zo Jessie benaderen zegt ze. Ik ben benieuwd naar zijn mening over de gang van zaken in de groep. Daarbij vraag ik me af wie hij nou echt is. Franny vertelt op haar beurt dat hij eigenlijk alleen maar bezig is met werk. Hij is hier meer aan het werk dan dat hij hier echt leeft benadrukt hij. Shelley vindt dat Jessie iets meer van zichzelf moet laten zien. We zien hem alleen als de man van de finance eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *