Zit Timothy in het vaarwater van Adriaan?

Zit Timothy in het vaarwater van Adriaan?

Christel, Hiske en Timothy zitten in het huisje wanneer Christel over boer Geert begint. Ik vroeg me af waarom jij alles ging opschrijven? Timothy legt uit dat hij de tuin in Utopia 2 graag onder handen wil nemen en onder andere een fruit straat gaat maken. Het is fijn om te weten dat deze planten in principe nu al geplant kunnen worden gaat hij verder. Christel knikt maar vraagt zich af of hij daarmee niet in het vaarwater van Adriaan gaat zitten. Daar ga ik me niet mee bemoeien zegt Timothy. Zijn tuintje mag zijn tuintje blijven. Ik ga me daarentegen op het terrein van Utopia richten voegt hij eraan toe. En legt verder uit dat hij graag een pluktuin wil realiseren, waar mensen met een mandje allerlei gewassen kunnen plukken. Ja maar jullie moeten wel blijven overleggen reageert Christel. Ik vind het jammer als het wordt gekopieerd benadrukt ze. Timothy is het niet met haar eens. Ik vind het feit dat er b&b’s en kistjes worden overgenomen meer een kwestie van kopiëren.

Wat later zitten Christel en Adriaan in de silo wanneer ze over zijn moestuin begint. Wat gaat er met de groentetuin gebeuren? Adriaan legt uit dat hij van plan is om een tuin te maken, maar het nu nog niet de tijd is om ermee te beginnen. Ik vind het niet erg als anderen ook groenten willen verbouwen als daar ruimte voor is, maar dan moeten ze daar zelf tijd in stoppen. Christel knikt, maar vindt wel dat het in overleg moet gaan als Timothy ook fruitbomen wil planten. Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *