Brandon ziet het hamburger concept niet zitten

Brandon ziet het hamburger concept niet zitten

Gerrit en Jens hebben vandaag een nieuw hamburgerconcept geïntroduceerd. Deze houdt in dat mensen hamburgers voor de bewoners kunnen kopen in ruil voor een videoboodschap. Brandon ziet het plan echter niet zitten. Dus mensen kopen voor 7,50 euro hamburgers? begint hij het gesprek. Jessie schudt zijn hoofd. Ze kopen een videoboodschap en wij krijgen er een hamburger voor terug. Dat is toch raar? reageert Brandon. Jessie schudt wederom zijn hoofd en legt uit dat hij zelf ook alcohol koopt van zijn zakgeld terwijl er mensen zijn die niets te drinken hebben. Op die manier kunnen we overal wel iets negatiefs van maken benadrukt hij. Brandon knikt, maar legt uit dat hij er niet mee eens is. Mij gaat het erom dat we doen alsof we niks te eten krijgen. Als mensen gaan gillen, gaat dat mij te ver. Jessie knikt en begrijpt zijn mening. We hebben een andere mening eindigt hij.

Gerrit loopt wat later over het Utopia 2 terrein wanneer Jessie aan komt lopen. Ik heb Jens net gesproken en we zagen Timothy en Franny met hamburgers lopen begint hij. Blijkbaar wachten ze niet met het opeten ervan tot de camera’s erbij zijn. Gerrit knikt en stelt voor om hun orders dan te annuleren. Jessie knikt. We trekken de 12,50 van de hamburgers af van de totale omzet en zetten hun van de website af. Gerrit laat weten dat ze dan wel een waarschuwing moeten krijgen. Nu eten ze gewoon gratis hamburgers op. Jessie knikt en zegt dat het niet bedoeld is als vreetconcept. Het is leuk maar wanneer iemand alleen maar hebberig hamburgers naar binnen douwt, is het concept weg. Het tweetal besluit direct naar Jens toe te gaan om te overleggen. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *