Timothy en Jessie hebben een discussie over hamburgers

Timothy en Jessie hebben een discussie over hamburgers

Timothy en Franny blijken hamburgers te hebben gegeten, terwijl er nog geen videoboodschap is opgenomen. Jens, Timothy en Jessie zijn het hier niet mee eens en spreken het tweetal aan op hun gedrag. De Utopiaan wordt zo spoedig mogelijk geïnformeerd in het geval er een hamburger voor hem of haar is gekocht. Vervolgens is het aan de Utopiaan zelf om een geschikt moment uit te kiezen op hamburger uit de vriezer te trekken en zich comfortabel te maken, een plek uit te zoeken en vervolgens achter de camera deze heerlijk burger op te eten leest Jens voor. Dus jullie doen niet precies wat er staat benadrukt hij. Jessie knikt en legt uit dat dit gewoon een gevalletje is van niet willen meewerken aan een concept. Timothy is het er niet mee eens. Jullie kunnen nu toch ook de camera halen waarna wij de mensen kunnen bedanken. Jessie schudt zijn hoofd en laat weten dat dit niet het concept is. Zo jammer gaat Jens verder.

Waarom kan je niet eens leuk meewerken aan een concept zegt Jessie. Wat lul je nou stom, man reageert Timothy. En legt uit dat hij gewoon honger had en wilde eten. Je zoekt altijd naar een manier om dingen onderuit te halen. Waarom? zegt Jessie. Dit valt bij Timothy in het verkeerde keelgat. Er is maar een iemand die zich overal mee bemoeit, en dat ben jij. Hij vertelt dat tegen hem was gezegd dat hij en Franny na het eten van de burger achter de camera mensen konden gaan bedanken. Er was niet verteld dat we dit tijdens het eten moesten doen. Jessie vertelt op zijn beurt dat hij net een heel ander verhaal vertelde. Ik ga niet etend iemand bedanken antwoordt Timothy stellig. Ik wil dat ervoor doen of erna, maar niet tijdens het eten benadrukt hij. Jessie vindt dat zijn mede bewoner liegt en zichzelf klem praat. Hoe loopt dit af?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *