Jens vindt Timothy en Franny een droevig duo

Jens vindt Timothy en Franny een droevig duo

Jens staat in de caravan wanneer Timothy binnen komt lopen. Kan jij geen Nederlands? begint Timothy kwaad. Hebben Franny en ik geen andere mening? En vertelt dat Franny heeft gezegd dat ze niet wil eten voor de camera. Ze heeft wel gezegd dat ze dat zou doen antwoordt Merel die zich ook in het gesprek mengt. Je moet ophouden met haar te beledigen gaat Timothy verder, die zich weer op Jens richt. Jens knikt, maar zegt dat Franny alleen maar achter Timothy’s kont aanloopt. Ik heb het in haar gezicht verteld. Dit valt Timothy in het verkeerde keelgat. Kijk eens naar jezelf, man. Kijk hoe je jezelf neerzet gaat hij verder. Jens laat p zijn beurt weten dat hij het tweetal een droevig duo vindt. Ga alsjeblieft naar je huisje toe. Timothy schudt zijn hoofd en zegt dat hij de hele avond bij de droevige Jens blijft. De discussie blijft een tijdje duren tot Timothy uiteindelijk toch besluit om weg te gaan.

Wat later staan Jens, Jessie en Gerrit in de caravan de ruzie met Timothy te bespreken wanneer Franny binnen komt lopen. Ik wilde iets zeggen begint Franny. Ik heb er even over nagedacht en ik heb inderdaad jullie concept verpest. Daar wil ik mijn excuses voor aanbieden voegt ze eraan toe. Jessie knikt en legt uit dat het goed is dat ze naar hen toekomt. We waren zo enthousiast en dan eindigt het nu in een grote deceptie. Franny knikt en geeft toe dat ze het niet had moeten doen. Het is oké, zegt Jessie. We hebben jullie van de webshop afgehaald en het geld teruggestort. Ik ben blij dat je deze kant op bent gekomen eindigt hij.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *