Jessie, Jens, Merel, Gerrit en Shelley nemen de happie happie hamburger video’s op

Jessie, Jens, Merel, Gerrit en Shelley nemen de happie happie hamburger video’s op

Jens, Jessie, Merel, Gerrit en Shelley zijn er afgelopen avond klaar voor om het nieuwe hamburgerconcept in de praktijk te brengen. De tafel in de silo is gedekt, er staat een grote schaal hamburgers op tafel en de videocamera staat aan. Dit wordt fantastisch zegt Gerrit. Hij gaat vervolgens aan tafel zitten en begint te praten. Hallo, hier zit ik dan met mijn hamburger. Die heb ik dankzij jou en daarom wil ik je van harte bedanken! Hierop neemt hij een grote hap van zijn burger. Jessie begint te lachen. Het eerste filmpje is een feit! Nu de volgende… Wat zal de avond en nieuwe dag nog meer brengen? We komen snel terug met meer nieuws uit Utopia 2.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *