Jens en Merel hebben een plan bedacht, zal dit de klap op de vuurpijl zijn?

Jens en Merel hebben een plan bedacht, zal dit de klap op de vuurpijl zijn?

Jens en Merel hebben al een tijdje een plan om het huwelijksaanzoek van Timothy te verpesten. Timothy wil op 18 februari om 18:00 uur Franny ten huwelijk vragen. Echter heeft Timothy Jens en Merel blijkbaar zo gekrenkt dat zij zijn aanzoek willen verknallen door op 17 februari om 17:00 uur Merel een aanzoek te doen. De twee bewoners willen het groots aanpakken en delen hun plannen met Gerrit en Jessie die er op hun beurt om kunnen lachen. Toch zeggen beide mannelijke bewoners dat ze het zelf niet zouden doen, maar het wel begrijpen. Jessie geeft  zelfs aan dat Timothy een actie als deze ook verdiend heeft. Jens verkoopt de mannen het verhaal als een finaleklap, de klap op de vuurpijl. Zullen Merel en Jens echt zo ver gaan om dit plan door te zetten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *