Adriaan praat met Jessie over happie happie hamburger

Adriaan praat met Jessie over happie happie hamburger

Jessie en Adriaan staan in de keuken wanneer het nieuwe hamburgerconcept ter sprake komt. Ik had niet verwacht dat jij eraan mee zou doen, zegt Adriaan. Ik begrijp dat je een voorstander bent van geld verdienen, maar ik dacht toch dat je er meer inspanning voor zou willen doen. Jessie knikt, maar legt uit dat er duidelijk vraag is naar het concept. Ik heb de laatste tijd ook al veel aanvragen voorbij zien komen voor video’s op de webshop. Je kunt het van twee kanten bekijken. Adriaan begrijpt dat de interactie met de mensen leuk is, maar is het niet eens met de toepassing. Ik begrijp wat je bedoelt, zegt Jessie. Maar het is maar net hoe je het bekijkt. Even later geeft Jessie toe dat Adriaan wellicht wel gelijk heeft. Ik sta volledig achter het gedeelte van de interactie met de klant, maar misschien is de manier waarop het is toegepast niet de beste. De mannelijke bewoner vertelt dat hij toch een bepaald gevoel krijgt waardoor hij gaat twijfelen. Het is ook wel een simpele manier. Jessie vertelt dat het plan eigenlijk was om ‘Happie happie hamburger’ voor onbepaalde tijd te doen, maar hij nu erover denkt om het maar een week te laten bestaan. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *