Adriaan, Timothy en Erik bespreken de ruzie van gisteren

Adriaan, Timothy en Erik bespreken de ruzie van gisteren

Adriaan en Timothy staan in de caravan wanneer Adriaan over de tuin begint. Van mij heb je totaal geen last, zegt hij. Als jij een groentestruik of fruitboom wil planten, vind ik dat alleen maar leuk. Timothy knikt en had al een vermoeden dat hij er geen moeite mee zou hebben. Precies, doe wat met je Utopia 2 tijd, zegt Adriaan. Even later komt de ruzie met Jens ter sprake. Hij had het erover dat Franny zwak is en alleen maar achter me aanloopt, zegt de mannelijke bewoner. Erna ben ik in zijn aura gaan staan, waarbij ik heb aangegeven dat hij over mijn grens heen ging. Erik mengt zich nu ook in het gesprek en vertelt dat hij erg kwaad was geworden in het geval iemand zo over zijn vriendin had gepraat. Adriaan knikt, maar legt uit dat de mannen beiden te ver gingen. Ik vind het niet rechtvaardig wat Jens gedaan heeft, maar wat jij de afgelopen maanden hebt gedaan, vind ik ook niet oké. Erik knikt en vertelt dat het lijkt alsof Jens iets tegen Franny heeft. Ik vond het eigenlijk niks voor hem.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *