Jens, Jessie, Merel, Gerrit en Hiske hebben een vergadering zonder de rest van de groep

Jens, Jessie, Merel, Gerrit en Hiske hebben een vergadering zonder de rest van de groep

Jens, Jessie, Merel, Gerrit en Hiske zijn bij elkaar gekomen om te vergaderen in de caravan. Fijn dat jullie er zijn begint Jessie. Hij legt uit dat hij vanuit een ander oogpunt naar Happie happie hamburger is gaan kijken. Als we hier de wijze les uit hebben gehaald dat de interactie met de kijker bij het bedenken van een concept een toegevoegde waarde is, hebben we daar iets nuttigs uit gehaald zegt hij. Gerrit antwoordt dat hij dit van tevoren ook wel had kunnen bedenken. Laten we gewoon ermee doorgaan en geld verdienen voegt hij eraan toe. Jessie laat weten dat hij heeft besloten dat het vandaag zijn laatste dag is maar de rest het zelf moet weten. Ik sta er nog steeds achter, maar het idee voelt voor mij minder goed legt hij verder uit. Wat later begint Jessie over de financiën en hij zegt dat hij een aantal facturen heeft betaald. En stelt voor om na de lunch met zijn allen te brainstormen voor nieuwe ideeën.

Vervolgens komen de evenementen ter sprake. We lopen telkens achter de feiten aan merkt Jessie op. Mijn voorstel is dat er iemand nu al bezig gaat met de organisatie van de volgende markt. Merel knikt en ze vertelt dat er dan wel al moet worden nagedacht over een thema. Ik vind het geen slecht idee zegt ze. Gerrit en Hiske geven aan dat zij deze taak wel op zich willen nemen. Als laatste begint Merel over een dubbele boeking die ze vrijdag voor de BMB heeft. Is het mogelijk dat we er een in de boot doen? vraagt ze. Jessie knikt, maar hij vvertelt dat de prijs dan wel hoger ligt. Ik denk daarbij dat we de B&B in de boot nieuw leven in moeten blazen eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *