Jessie bespreekt met Brandon de eerdere ruzie over Happie happie hamburger

Jessie bespreekt met Brandon de eerdere ruzie over Happie happie hamburger

Brandon zit aan tafel in de silo als Jessie aan komt lopen. Hé begint hij. Even over gisteren, het waren nogal heftige woorden over Happie happie hamburger voegt hij eraan toe. En legt vervolgens uit  dat Brandon naar zijn idee van een mug een olifant maakte, waarna hij er een vliegtuig van heeft gemaakt. Brandon knikt en hij laat weten dat hij de discussie niet als iets persoonlijks zag. Ja, maar ik wilde toch nog even aan je laten weten dat het dat niet is eindigt Jessie. Is de spanning hiermee uit de lucht?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *