Mike heeft een interview met twee journalisten van dagblad Metro

Mike heeft een interview met twee journalisten van dagblad Metro

Zojuist zijn een journalist en fotograaf van dagblad Metro in Utopia 2 gearriveerd om Mike te interviewen. Goedemiddag zegt Mike. We kunnen eerst even wandelen, dan geef ik een rondleiding over het terrein gaat hij verder. Utopia 2 bestaat al langer dan 250 dagen en de journalisten willen verhaal halen. Ze komen bij Mike zitten in de boomhut. Ze blikken met zijn drieën terug op het begin. De eerste Utopiaan vertelt trots hoe hij alles zelf wilde doen. Alles moest volgens hem zelfvoorzienend zijn. We wilden het zelf doen, ik vond het vervelend dat er na zeven dagen al boodschappen gebracht werden legt hij uit. Mike geeft daarna toe dat individuele voorkeuren niet doorgedramd kunnen worden. Je gaat mee met de flow en je hebt het niet altijd voor het zeggen. De journalisten vragen zich wel af of Mike bewust is van de camera’s. De tweede dag ben ik hier gaan douchen. Iedereen doucht toch gewoon naakt. Het is gewoon net alsof de camera’s er niet zijn. Al zou je een masker opzetten, dat valt dan een keer af vervolgt hij trots. De andere journaliste haakt hierna in op Mike en zijn verstandshouding met Lotus. Je hebt hier een vriendin toch? Mike kan dit snel beantwoorden. Niet vast zegt hij volmondig. Maar ga je met z’n tweeën naar buiten? vraagt de journalist verder. Nee, nee. Wie weet brengt het meer buiten. Maar buiten hebben we allebei een ander dingetje, dus misschien is het buiten wel anders legt hij aan het einde van het interview uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 15:04

    Wat zegt hij nu gaat hij naar huis …eindelijk zegt de verslaggever dan komt er te minste rust hier gaat lotus dan meteen ook met je mee, Mieke zegt nee ik heb eigenlijk niks met de.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *